• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.02.2021

19:40

BAHATOM VOZAČU DEVET MESECI ZABRANE, NOVČANA KAZNA I RAD U JAVNOM INTERESU! Preti mu i zatvor, AKO NE URADI JEDNU STVAR!

Vesti

BAHATOM VOZAČU DEVET MESECI ZABRANE, NOVČANA KAZNA I RAD U JAVNOM INTERESU! Preti mu i zatvor, AKO NE URADI JEDNU STVAR!

Podeli vest

Saobraćajna policija je brzim operativnim radom identifikovala vozača automobila koji je sinoć u Zemunu vozio nasilno, a snimak te vožnje se pojavio na društvenim mrežama i uznemirio veći deo javnosti

U pitanju je 31-godišnji Bojan S. koji je automobil "Porše Kajen" nasilnički vozio kroz Glavnu ulicu u Zemunu.

On je dobio novčanau kaznu u iznosu od 140.000 dinara, 300 sati rada u javnom interesu i 9 meseci zabrane upravljanja. 

Ukoliko odmah n plati novčani deo kazne, sledi mu zatvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lazni Bot

pre 3 godine

Al su ga kaznili mogao 5 ljudi da ubije,jos ga ubacite u Zadrugu i uclanite u SNS ako vec nije pa da uziva i gazi sa dozvolom kao neciji sinovi.

Peđa

pre 3 godine

E baš ste ga kaznili, mora da je nasmejan izašao iz suda!!! Država je jasno poslala poruku svima radi šta hoćeš, dodji da se dogovorimo i plati krivicu parama pa nastavi po starom. Šta je bilo sa vozačem Audija u Nišu što ubi dete, više se i ne spominje slučaj gurnut pod tepih da se zaboravi.

Sgk

pre 3 godine

Po zakonu najviše možete 60 dana u zatvor što je ekvivalent 60000 dinara

Vesti

TV

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija