• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/novosti

09.03.2021

16:25

KARAMBOL KOD PUPINOVIG MOSTA! Posle sudara sa teretnim vozilom, automobil se prevrnuo I SLETEO SA KOLOVOZA!

Vesti

KARAMBOL KOD PUPINOVIG MOSTA! Posle sudara sa teretnim vozilom, automobil se prevrnuo I SLETEO SA KOLOVOZA!

Podeli vest

Sudarili su se teretno i putničko vozilo

Danas, oko 15:30 časova u Zemunu u blizini Pupinovog mosta u smeru ka Borči došlo je do saobraćajne nesreće.

Sudarili su se teretno i putničko vozilo.

Od siline udarca, auto se prevrnuo i sleteo sa kolovoza. Vozač i suvozač se prebacuju u Urgentni centar.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
petrovic ranko

pre 3 godine

Raskrsnica u Zemunu je neverovatno loše urađena,očigledno plačamo cenu roka otvaranja mosta.Prilaz Batajničkim putem je skoro onemogučen.Čeka se 20 min za prolazak.Iz pravca obilaznice stižu dve kolone kamiona i automobila koji idu velikom brzinom i svaka greška može da bude kobna za veliki broj učesnika.Devijacija ulice Cara Dušana i suženje Batajničkog puta pokazuju da je bilo predviđeno da budu četiri trake u pravcu Batajnice.Već tri godine niko ništa ne preduzima ili barem da se reguliše kretanje kamiona koji su največa smetnja.Treba ih usmeriti ka auto putu i osloboditi Batajnički put i skretanje na most.Semafor dozvoljava prolazak samo jednog šlepera a ostali blokiraju prolazak vozila prema Zemunu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija