• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.03.2021

17:48

ODMOTAVA SE KLUPKO, ISPLIVALI NOVI DETALJI! PAPIĆ "SKLONIO" BLINDIRANI AUTOMOBIL SA PREGLEDA?! Evo šta je policija tražila u automobilu Belivukovog klana!

Vesti

ODMOTAVA SE KLUPKO, ISPLIVALI NOVI DETALJI! PAPIĆ "SKLONIO" BLINDIRANI AUTOMOBIL SA PREGLEDA?! Evo šta je policija tražila u automobilu Belivukovog klana!

Podeli vest

Odmotava se kriminalno klupko veza klana Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja sa korumpiranim službenicima MUP, među kojima se našlo i ime bivšeg zamenika načelnika SBPOK Gorana Papića

Naime kako Informer saznaje, Papić je priveden na saslušanje zbog osnovane sumnje da je zloupotrebom službenog položaja, vratio kriminalnoj grupi Veljka Belivuka i Marka MIljkovića blindirani automobil koji je čekao na policijsku proveru, jer se osnovano sumnjalo da se unutra možda nalaze droga ili oružje.

Pre nego što su policajci uspeli da izvrše pregled automobila, on je ekspresno bio vraćen Marku Miljkoviću koji je tada bio za volanom pomenutog blindiranog automobila. Pretresom je utvrđeno da je Marko Miljković čist, dok automobil tada nije bio pregledan, jer je ekspresno vraćen Miljkoviću i Belivuku?! 

Podsetimo, danas je pod optužbom da je izvršio krivično delo trgovina uticajem, priveden bivši zamenik načelnika SBPOK Goran Papić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milos

pre 3 godine

Njeno klupko je ceo Nezavisni sindikat policije sa Lukićem na čelu i velikim brojem starešina koji su preko tog sindikata došli na rukovodeće pozicije bez ikakvih predhodnih rezultata u radu. Kada se to klupko odmota onda se može nadati nekom redu u MUP.

Paja

pre 3 godine

Juzni vetar kao da je sniman po ovom scenariju ;)

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Sara Ćirković: Sledeći cilj je medalja na OI!
Ostali sportovi

Sara Ćirković: Sledeći cilj je medalja na OI!

Naša bokserka Sara Ćirković koja je na Evropskom prvenstvu u Beogradu stigla do zlatnog odličja u kategoriji do 54 kilograma izjavila je na prijemu u zgradi Predsedništva da će maksimalno raditi kako bi osvojila medalju na Olimpijskim igrama u Parizu.

02.05.2024

11:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija