• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.03.2021

14:42

VLADIMIR VULETIĆ IPAK NIJE IŠAO NA POLIGRAF! Njegov advokat Vladimir Terzić otkriva detalje

Vesti

VLADIMIR VULETIĆ IPAK NIJE IŠAO NA POLIGRAF! Njegov advokat Vladimir Terzić otkriva detalje

Podeli vest

Bivši potpredsednik FK Partizan Vladimir Vuletić danas ipak nije ispitan na poligrafu

Nakon informativog razgovora u prostorijama Službe za borbu protiv organizovanog kriminala MUP-a Srbije u Makišu, Vuletić je otišao na poligrafsko testiranje u prostorije MUP-a u Kneza Miloša.

Međutim, do testiranja nije došlo, jer je poligrafista zaključio da zbog respiratornih i srčanih problema, nije podoban da bude poligrafski ispitan, preneo je Vuletićev advokat Vladimir Terzić.

- On je imao želju, a ja sam upravo zbog ovih razloga bio protiv, jer skoči mu pritisak i poligraf pokaže nešto što nije -  kaže nam Terzić.

- Sutra treba da im priložimo njegovu zdravstvenu dokumentaciju, konstatovao je advokat Vladimir Terzić.

Vuletić ispitan na poziv Službe za borbu protiv organizovanog kriminala u svojstvu građanina.

On je u žiži javnosti prethodnih dana zbog veza sa Veljkom Belivukom, osumnjičenim za organizovanje kriminalne grupe, ubistava, prodaje droge i druga krivična dela.

Objavljen je i Vuletićev razgovor s Belivukom u kome ga naziva "bratom", konstatuje da ga "voli"... a onda se otkrilo i da ga je posećivao dok je Belivuk bio u kućnom pritvoru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Djordje

pre 3 godine

,Hahaha koja sprdnja! Ne zna se ko nas vise folira,medji ili ovaj korumpirani prasac!?

Dragi

pre 3 godine

Još jedan dokaz da je Pravosuđe rak rana Srbije. Ako išta u Srbiji treba da se menja, to je bez dileme način izbora sudija i tužilaca, kao i korumpiranost advokata.

Miki

pre 3 godine

Poligraf nije naucno dokazana metoda ispitivanja. Ne znam zasto se kod nas toliko insistira na istom.

Sumadinac

pre 3 godine

Sta je ovo svi su bolesni i imaju neku manu kad moraju da idu na poligraf.

zarko

pre 3 godine

Cudi me da mu ti zdravstveni problemi ne smetaju kada se u gacama valja po snegu i peva...

Zoran

pre 3 godine

Lopuza se izvukao od poligrafa. Za takve treba dozivotni zatvor. Kao bolestan a kada je uzimao pare od mafijasa onda je bio zdrav. Dozivotni zatvor i nista vise.

ratko

pre 3 godine

naravno od kokaina ima respiratorne smetnje smrad jedan

Rade

pre 3 godine

Ovo prvi put čujemo,,,, nije podoban da bude poligrafski ispitan, a podoban da ide na Kopaonik i da razgovara sa Belivukom...... Promeniti poligrafistu, tu se nešto opasno mulja! ! ! ! ! !

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija