• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.03.2021

11:41

Otkrivamo: Šta je Vuletić rekao tokom saslušanja u policiji - SAM SE NUDIO DA IDE NA POLIGRAF, A ONDA SE SETIO DA JE NA JAKOJ TERAPIJI

Vesti

Otkrivamo: Šta je Vuletić rekao tokom saslušanja u policiji - SAM SE NUDIO DA IDE NA POLIGRAF, A ONDA SE SETIO DA JE NA JAKOJ TERAPIJI

Podeli vest

Vladimir Vuletić, bivši potpredsednik FK Partizan, saslušan je juče u policiji zbog bliskih kontakata sa Veljkom Belivukom i njegovim mafijaškim klanom.

Vuletić se, kako su preneli portali, sumnjiči za otmicu, iznudu i pranje novca, ali i za se*sualno iskorišćavanje dečaka mlađih od 16 godina!?!


Kako saznajemo, Vuletić je na gotovo sva važna pitanja odgovarao sa "ne znam" i "ne sećam se". On se najpre sam ponudio da odgovori na sva pitanja i na poligrafu, ali kad je došlo do toga, odjednom se "prisetio" da je šećeraš, da je na jakoj terapiji insulinom, pa zato ne može da bude testiran!?!


- Inspektori su Vuletića, između ostalog, upitali da li je uzimao novac od Belivuka, da li mu je pomagao u otmicama i iznudama i da li je posećivao Velju Nevolju dok je ovaj bio u kućnom zatvoru zbog napada na obezbeđenje direktora Partizana Miloša Vazure. Vuletić je na većinu pitanja odgovorio sa "nisam", "ne znam" i "ne sećam se" - kazao je naš izvor.

Foto: ATA Images

 


Prema njegovim rečima, inspektori su ispitali Vuletića i u vezi sa njegovim prepiskama sa prijateljima u kojima navodi da se drogira kokainom i da mu je najbolji se*s sa dečacima od 14 i 15 godina, ali on je sve to negirao!


Informer je prekjuče objavio Vuletićev telefonski razgovor sa Belivukom iz decembra prošle godine u kojem ga naziva "bratom" i poručuje mu da ga voli!? Belivuk je tada upitao Vuletića kad će se videti da mu da "ono", najverovatnije misleći na novac.

Vuletić se najpre nećkao, govoreći Velji da mu ne treba, da su oni braća, ali je na kraju razgovora ipak prihvatio.
Vuletić se prekjuče nevešto pravdao da se "ono" nije odnosilo na novac, već na nekakve ostavke navijača u Upravnom odboru Partizana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija