• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.03.2021

22:30

PAPIĆEVO PRIZNANJE "HAPSI" DIJANU HRKALOVIĆ?! Otkrivamo: Istražuje se da li je bivši funkcioner SBPOK učinio uslugu Marku Mesaru po njenom nalogu

Vesti

PAPIĆEVO PRIZNANJE "HAPSI" DIJANU HRKALOVIĆ?! Otkrivamo: Istražuje se da li je bivši funkcioner SBPOK učinio uslugu Marku Mesaru po njenom nalogu

Podeli vest

Goran Papić, bivši zamenik načelnika Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK), saslušan je juče u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Tereti se za trgovinu uticajem, jer je u aprilu prošle godine zahtevao od tadašnjeg rukovodioca beogradske policije da se Marku Miljkoviću Mesaru, najbližem saradniku Velje Nevolje, odmah vrati blindirani auto koji mu je prethodno oduzet. Ako bude osuđen, preti mu do osam godina zatvora.

On je na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu negirao ove navode, a nakon saslušanja, određen mu je pritvor do 30 dana.

Foto: printscreen

Goran Papić

Dobro obavešten izvor Informera pojašnjava da istražitelji žele da utvrde da li je Papić vratio Miljkoviću auto po nalogu tadašnje državne sekretarke u MUP Dijane Hrkalović. Ukoliko se ispostavi da je to tačno, i Dijana će biti uhapšena!


Podsetimo, Hrkalovićeva se tereti da je blisko sarađivala sa klanom Velje Nevolje, kao i da je učestvovala u organizaciji tajnog prisluškivanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegove porodice. Ona je dva puta saslušavana u SBPOK tokom prošle nedelje, ali samo je kratko odgovarala inspektorima da ništa ne zna i da se ničeg ne seća, žaleći se na zdravstvene probleme. Bila je pod dejstvom najjačih lekova za smirenje, zbog čega nije ni mogla da bude testirana na poligrafu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bogdan

pre 3 godine

Papic je krimos i to teski, nemojte ga mesati sa bilo kim, nego neka svi budu procesuirani, a ne kao usluge itd...sve je to trgovina uticajima a za policijskog cinovnika treba da mu se racuna 3x vise nego za obicnog gradjanina...ovaj je muljao sa svim i svacim pocev od bizarnih brojeva tablica pa do kokaina, svezan je sa bar 50tak njegovih kolega koji su i dalje na polozajima. sta je ovaj sve uradio za samo zadnjih 5 godina, pa to obican covek ne moze shvatiti. Hvala predsedniku sto je zapoceo da odvezuje cvor, i najbitnije je da sacuva glavu. Da sada nema Vucica ovi bi se svi izvukli na mufte kao uvek

srbo

pre 3 godine

Prvo se ne poznaju,a onda ,hapsi nju ili njega on je kriv.Horsko pevanje i kavez pa da se druže.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija