• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.03.2021

14:46

DETALJI DRAME U LEBANU! Meštani kažu da je deda koji je upucao lopova NAJPOŠTENIJI ČOVEK U KRAJU I BIVŠI POLICAJAC, majka ranjenog razbojnika DALA ŠOK IZJAVU

Vesti

DETALJI DRAME U LEBANU! Meštani kažu da je deda koji je upucao lopova NAJPOŠTENIJI ČOVEK U KRAJU I BIVŠI POLICAJAC, majka ranjenog razbojnika DALA ŠOK IZJAVU

Podeli vest

Za Milutina C. (87), koji je ranio svog komšiju Dalibora S. (34), koji je noćas pokušao da mu opljačka kuću, Lebančani kažu da je najpošteniji čovek u ovoj varoši, a pritom je i bivši policajac.

Kako je za portal "Rešetka" kazala Milutinova ćerka, lopoveje najpre polomio prozor i tako ušao u kuću.

DEDA (87) UPUCAO LOPOVA KOJI MU JE UPAO U KUĆU! Drama u Lebanu, razbojniku se LEKARI BORE ZA ŽIVOT

- On je pokušao da otvori prozor, ali nije mogao od troseda, zatim je polomio prozor i ušao u spavaću sobu, probudio je moje roditelje, i sa fantomkom na glavi im pretio i tražio novac. Otac je tada ustao iz kreveta, rekao da će mu dati novac, otišao do druge sobe, uzeo pištolj i pucao u njega - priča kroz plač Milutinova ćerka, dodajući da je njen otac bio uzoran policajac u Lebanu koji je još od 1987. godine u penziji i da u toj kući živi sa njenom majkom koja je jako bolesna i nepokretna.

Majka ranjenog Dalibora S. kazala je da je njen sin dva puta bio na lečenju od alkohola i jednom u pritvoru zbog fizičkog maltretiranja svog dvanaestogodišnjeg sina.

Foto: Informer

Kuća u kojoj se sve desilo

- Bio je na lečenju od alkohola dva puta po nekih mesec dana, ali se ništa nije promenilo. Bio je i u pritvoru jer je pesnicom udario mog unuka, njegovog dvanaestogodišnjeg sina i za nasilje u porodici. Nastavio je da pije alkohol i lekove zajedno. U ovoj kući živimo svi zajedno, imam tri unuka i snaju. Pre nekoliko dana maltretirao nas je i sve polomio po kući. Sinoć je on otišao prvi na spavanje i ja nisam znala šta se dešava dok nas komšinica nije probudila i rekla da je Milutin pucao u njega. Tada sam izašla napolje i videla policiju na sve strane. Moj sin je često išao kod tog komšije jer živimo jako blizu, tu odmah preko puta, pomagao mu kada nešto zatreba i ne znam zašto je ovo uradio, ali ga ne opravdavam - priča Daliborova majka.

Nakon vesti da je starac od 87 godina iz Lebana uhapšen jer je upucao iz pištolja lopova koji je noćas pokušao da mu opljačka kuću, na društvenim mrežama krenule su salve komentara gde građani traže “pravdu za dedu”, opravdavaju njegov postupak i traže promenu Zakon o zaštiti privatne svojine.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
veljkel

pre 3 godine

Po izgledu kuce se vidi da je bio posten policajac. Pravda za dedu.

pc

pre 3 godine

Hitna promena zakona!!!! Deda, al ga opravi svaka ti čast. Molio bi da neko pošalje žiro račun da skupimo novac za odbranu dede. I ja bi ga isto overio i to više puta da mi upadne u kuću.

Baki

pre 3 godine

Jedino dobro u Americi je zakon o privatnoj svojini i vlasništvu što je to svetinja . Lopov uđe u dvorište ili kuću bez odobrenja vlasnika vlasnik ga ubije samo zove policiju dođu i strpaju ga u cni đžak i to je to . Puštaj te dedu iz zatvora on je branio svoje .

dejacat

pre 3 godine

Dok god se ne promeni postojeci zakon i uvede na pravo zastite privatne svojine... kriminalci i lopovi ce haraju nasim drustvom... Svaka cast dedi, sramota za tuzioca.

deda Raša

pre 3 godine

Došla gadna vremena, svi imaju veća prava od POŠTENOG. Bravo deda tako se brani svoja imovina i svoje dostojanstvo.

Rade

pre 3 godine

Odmah čoveka osloboditi i ovakve postupke, OZAKONITI ! ! ! ! ! Koj moj je tražio, usred noći u tuđoj kući. Mislio je da će lako doći do plena, kod starog čoveka, ali se zaj*bo. Čovek legalno poseduje oružje, kako i zakon kaže za ličnu bezbednost, za to i državi Srbiji i plaća porez. Zbog čega ga drži a i plaća porez, a da ne sme da se zaštiti, odnosno da ne sme oružje da upotrebi u svojoj odbrani, i to u svojoj kuć. On ima 87 godina a razbojnik 34, šta je trebalo, da ga moli za milost u svojoj rođenoj kući. Osloboditi čoveka svake krivice i to ODMAH ! ! ! !

PETAR

pre 3 godine

ma sada ce deda da odgovara za lupezu koji upao nocu u njegovu kucu i preplasio njegovu porodicu,to u americi po njihovom zakonu i da ga je ubio nebi odgovarao,ali nase sudije sada ce ljigaviti i maltertirati dedu..dajte narode peticiju za dedu da ga oslobode a lupeza u zatvor

PRKI

pre 3 godine

Tako treba sta je hteo to je dobio, ovog coveka sto je pucao ne treba maltretirati on nije za niswta kriv , branio je svoju imovinu i porodicu privatna svojina je nepovrediva i neotudjiva i treba se braniti svim sredstvima.

KUCI

pre 3 godine

U pravu je starac,bolje on njega da ubije nego ovaj lopov njega,posdrska stari

Vesti

TV

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan?
Live TV

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan?

Amerika je rešila da nam za svog novog izaslanika pošalje čoveka koji ukupno ima tri slike na internetu. To je čovek koji je organizovao Majdan. Ne pište nam se dobro. Na ovu temu u emisiji "Otvoreni studio" govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i stručnjak za bezbednost Ivan Miletić. Novinar i ratni reporter Igor Damjanović uključio se uživo u program i komenarisao je ovu temu.

27.07.2024

19:43

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija