• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.03.2021

14:22

ISTRAGA SE VRAĆA NA POČETAK! Osumnjičeni "manijak iz lifta" pušten na slobodu, DEVOJČICE GA NISU PREPOZNALE

Vesti

ISTRAGA SE VRAĆA NA POČETAK! Osumnjičeni "manijak iz lifta" pušten na slobodu, DEVOJČICE GA NISU PREPOZNALE

Podeli vest

Muškarac koja je juče priveden pod sumnjom da je polno uznemiravao dve devojčice u ulazima zgrada na Voždovcu i Ceraku u Beogradu, pušten je na slobodu, pošto ga devojčice danas u policiji nisu prepoznale kao izvršioca krivičnog dela.

Na radnji prepoznavanja koja je obavljena u policiji, gde je između nekoliko drugih muškraca bio i privedeni, devojčice od 11 i 13 ga nisu prepoznale kao napasnika, pa mu je ukinuto zadržavanje i pušten je na slobodu, rečeno je Tanjugu u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

U tom tužilastvu navode da se nastavlja rad na pronalasku učinioca krivičnog dela.

Juče u toku dana pojavili su se u medijima snimci sa bezbednosnih kamera u zgradama u kojima je osumnjičeni prepadao devojčice, tako što se pred njima skidao i pokazivao obnažene genitalije

Policija je ubrzo uhapsila 33. godišnjeg muškarca, ali pošto ga devojčice nisu mogle da prepoznaju kao manijaka koji ih je pratio u ulaz zgrade i presretao u lifu, on je pušten na slobodu


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija