• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.03.2021

10:46

UŽAS NA ČUKARICI! Uhapšeni roditelji iz pakla: Trudnu ćerku maltretirali, kad se porodila NOVOROĐENČE SAKRILI U KORITO

Vesti

UŽAS NA ČUKARICI! Uhapšeni roditelji iz pakla: Trudnu ćerku maltretirali, kad se porodila NOVOROĐENČE SAKRILI U KORITO

Podeli vest

Roditelji S. M. (47) i N. M. (56) uhapšeni su zbog nasilja u porodici odnosno zapuštanja maloletnog lica i nepružanja pomoći.

Naime, kako se sumnja, oni su u dužem vremenskom periodu, od prošle godine pa do sredine marta ove godine u nehigijenskom naselju na Čukarici na Obrenovačkom putu zanemarivali razvojne potrebe svoje ćerke (16) koja je inače bila trudna.

Kako se saznaje, devojka se porodila u improvizovanoj baraci. Policija je nakon saznanja odmah reagovala i na licu mesta našli su novorođenče koje je bilo skriveno u koritu nedaleko od barake gde se maloletna majka porodila.

Beba je bila u teškom stanju, a prema procenama lekara, nađena je u poslednjem trenutku. Majka i novorođenče smešteni su u GAK Narodni front.

Policija je našla i nož kojim je, veruje se, presečena oupčana vrpca.

Uhapšenim roditeljima je određeno policijsko zadržavanje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija