• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. P.

19.03.2021

18:34

UŽAS U KRAGUJEVCU! Policija posle požara u kući pronašla leš! /FOTO/

Vesti

UŽAS U KRAGUJEVCU! Policija posle požara u kući pronašla leš! /FOTO/

Podeli vest

Za sada nepoznata osoba, stradala je u požaru koji se dogodio u Kajmakčalanskoj ulici u Kragujevcu

Vatra je izbila u kući u kojoj godinama niko nije živeo, a policija je tokom uviđaja pronašla ugljenisano telo. Postoje indicije da je reč o osobi koja je bila beskućnik.

- Komšinica mi je javila da se nešto dimi. Izašli smo u dvorište, počeli sami da gasimo požar crevom koliko smo mogli i pozvali vatrogasce. Mi smo jako blizu i mogla je da izgori i naša kuća, priča za Informer Dragica Sretenović, koja živi u kući pored.

Foto: informer/T.P.

Kaže da je vlasnik odavno umro, a naslednici nisu nikada dolazili. Trebalo bi da nikog nije bio u izgoreloj kući, ali je vatra ipak progutala jednu osobu čiji je identitet i istrazi još uvek ne poznat.

- Ne znam da li su tu ulazili beskućnici, ali su često bili okolo. U blizini je mesna zajednica, a siromašni tu dolaze da uzimaju ručak, pa je možda neko i koristio napuštenu kuću, objasnila je naša sagovornica.

Istraga je u toku. Ugljenisano telo je dato na obdukciju, a nadležni pokušavaju da utvrde uzrok požara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija