• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.K.

25.03.2021

14:38

PRITVOR ZA DEDU MAKROA! Saloni za masažu Draga P. (79)  bili paravan prostitucije, ZLOUPOTREBLJENO NAJMANJE 14 ŽENA!

Vesti

PRITVOR ZA DEDU MAKROA! Saloni za masažu Draga P. (79) bili paravan prostitucije, ZLOUPOTREBLJENO NAJMANJE 14 ŽENA!

Podeli vest

Starcu makrou Dragu P.(79), koji je osumnjičen za trgovinu ljudima, danas je u Višem sudu u Novom Sadu određen pritvor u trajanju od 30 dana zbog moguićnosti ponavljanja krivičnog dela, uticaja na svedoke i uznemirenja javnost

Kako nezvanično saznajemo, za sada je oštećeno 14 žena, odnosno, toliko njih je bilo u njegovim „ salonima za masažu“ koji su bili paravan za prostituciju.

Načelnik Policijske uprave u Novom Sadu Slobodan Malešić ranije danas je kazao da se nastavlja rad na tom slučaju.

- Za sada imamo pet žrtava trgovine ljudima, a još sedam osoba je u to uključeno. Akcija je trajala duže vreme i do hapšenja je došlo kada je pribavljeno dovoljno dokaza. Više od 30 policajaca je bilo na ovim poslovima.

Radi se o iznajmljenim stanovima, neki objekti su reklamirani u oglasima, a neki nisu imali reklamu i mi smo duže vreme sve to proveravali – izjavio je Malešić.

Načelnik je dodao da je ovo veoma teško krivično delo i uputio je apel svima koji nešto znaju o sličnim slučajevima da to prijave policiji, centrima za socijalni rad ili nevladinim organizacijama koje se bave zaštitom žrtava trgovine ljudima.

Uhapšeni Drago se tereti da je, od 2017. godine, koristeći njihovu tešku materijalnu situaciju, vrbovao i iskorišćavao više žena za pružanje seksualnih usluga u njegovim „ salonima za masažu“.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija