• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

26.03.2021

07:06

LEČIĆ DANAS DAJE IZJAVU U POLICIJI Pozvan na informativni razgovor zbog optužbi Danijele Štajnfeld

Vesti

LEČIĆ DANAS DAJE IZJAVU U POLICIJI Pozvan na informativni razgovor zbog optužbi Danijele Štajnfeld

Podeli vest

Glumac Branislav Lečić danas će policiji dati izjavu u prisustvu javnog tužioca, povodom tvrdnje glumice Danijele Štajnfeld da ju je silovao 2012. godine.

Portparol Višeg javnog tužilaštva Ivana Rakočević precizirala je za Tanjug da je Lečić u policiju pozvan na informativni razgovor u svojstvu građanina.

Ovom razgovoru može da prisustvuje i advokat, ukoliko ga glumac angažuje.

Takođe, tokom razgovora Lečić bi mogao da bude pozvan na poligrafsko testiranje, koje nije dužan da privhati.

Više javno tužilaštvo u saradnji sa policijom vodi predistražni postupak povodom navoda Štajnfeldove, koji su izazvali veliku pažnju javnosti.

Lečić još uvek nije osumnjičenin niti je pod istragom.

Kada prukupi dovoljno dokaza, tužilac će odlučiti da li će pokrenuti istragu protiv Lečića i za koje krivično delo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srđan

pre 3 godine

Ovi sve vodi u demografsku katastrofu Ajde da vidimo ko sme da priđe devojci Biće pedera koliko hoćeš

Johanesburg

pre 3 godine

Dobro se setila posle 9 godina! Čak i ne sporim da je moguće da je bila silovana, ali ako je neko stvarno silovan onda se ne čuti. Jedino ako je to bilo u interesu njene karijere (što je u zadnje vreme popularno u Holivudu), interesu bolje ocene ili čak i da to nije ni bilo baš tako strašno silovanje. Za vreme komunizma (socijalizma) bez izuzetka, u svim zemljama istočnog bloka, uticajni funkcioneri, čak i na lokalnom nivou mogli su da ucenjuju žene i devojke koje su izabrali i radili sa njima šta su hteli, a one bi ponizno i čutke prihvatile to da bi ostali na poslu, da dobiju stan, kredit, da ne bi dospele u zatvor itd....a tada nisu mogli ni da prijave! Koje ste od njih čuli sada da se sada setila da se žali - nijednu! Koliko god je to bilo ponižavajuče i strašno one su sve pristale na to - i po ceni da budu seksualno iskorištene.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija