• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.03.2021

21:38

POLIGRAF POKAZAO: Lečić govori istinu! Nije silovao Danijelu?!

Vesti

POLIGRAF POKAZAO: Lečić govori istinu! Nije silovao Danijelu?!

Podeli vest

Poligrafista MUP utvrdio je da glumac Branislav Lečić govori istinu i da nije silovao koleginicu Danijelu Štajnfeld, saznaje Informer

Nakon višesatnog ispitivanja u policiji, Lečić je uz svoju saglasnost testiran na poligrafu i utvrđeno je da govori istinu!?

Кako saznajemo, Lečić je “prošao” na svim pitanjima u vezi optužbi za silovanje.

- Detektor laži  pokazao je da Lečić govori istinu. Nije pao ni na jednom pitanju. Zaključak poligrafista jeste da Lečić nije silovatelj. Ovo, naravno, nije dokaz, ali je veoma važna i pouzdana indikacija - kaže izvor Informera iz MUP.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lazni Bot

pre 3 godine

Hahaha nastelovan poligraf na Vucica jos od kad je ovaj bio pa reaguje samo suprotno

Andrija

pre 3 godine

E sad bi ja nju malo na poligraf pa ako se ispostavi da je ona lagala... e onda bi nju malo na robiju za primer da vise nikom ne padne na pamet da lazno optuzi nekog za veoma ozbiljno delo i pri tom mu napravi ozbiljne probleme i u privatnom zivotu i na poslu. A ako se ipak ispostavi da jeste silovana onda njega na dugogodisnju robiju!

Nenad

pre 3 godine

I šta sada. optužiste čoveka na pravdi Boga

Mamlaz

pre 3 godine

I sad śta?Gde je onaj mamlaz Biković,baba Karanivićka što sude pre dokaza.Ljubomaora na veličinu koju neće stići nikad pogotovo Bik.Ona mala videla da Mika najebo pa resila da bude malo popularna.Zeznula se.

Rade

pre 3 godine

E sada bi trebalo, Danijelu na poligraf pa da vidimo šta će biti..

lol

pre 3 godine

U ovome je problem sa poligrafom, sto ako se ovoliko potencira onda moze lako da da laznu sliku stvarnosti.. neko ko je nevin bice smatran krivim, neko ko je kriv bice smatran nevinim iako poligraf NIJE DOKAZ NA SUDU I NIGDE NIJE PRIHVACEN NA SVETU KAO NAUCNO DOKAZAN METOD!

Ivan Zgrozeni

pre 3 godine

.Lecic je prosao poligraf. Na snimku koji je ilegalno napravila "zrtva" ne kaze "ti si mene silovao" da bi zabelezila njegovu reakciju koja bi to potvrdila nego da joj je bilo nelagodno a on da je to potpuno iracionalno. Upravo tako. Nije se ona lecila zbog traume izazvane silovanjem nego zato sto je bolesna. Imala je psihoticku epizodu (izgubila kontakt sa realnoscu) i Lecic joj to i kaze u lice. Da ste studirali Fojda i vama bi i bez poligrafa to bilo jasno. Svaki psiholog pazljivo slusa sta potsvest i nesvesno bolesnika ima da kaze. Srbi ne znaju da slusaju. Da znaju, ne bi njenu pricu uvazili i doterali ovako daleko u krsenju prava zrtve (Lecica).

Milan63

pre 3 godine

Da, kako da ne. Lepo se, baja, pripremio i dobro odigrao svoju ulogu.

Aca

pre 3 godine

Detektor nije dokaz na sudu, moze samo da usmeri istragu.

Olja

pre 3 godine

Pa sad Danijela treba da odgovara na pitanja poligrafa i to je to...

Miki

pre 3 godine

Sjajno! Sada bi trebala i ta glumica da ide na poligraf da vidimo jeli ona govorila istinu... :)

Marcco

pre 3 godine

Godinama snima "ispovesti" kamerom, izlazi u javnost optužbama za silovanje, upravo montiran i završen dokumentarc, NY Times prati "događaje"... premijera najavljena za maj... ko je ovde lud?

daca

pre 3 godine

Svakom novom njegovom izjavom ja sam sve sigurniji i sigurniji da se radi o psihopati, narcisoidno poremećenoj ličnosti, veoma manipulavnoj i opasnoj osobi. To se vidi u gestikulaciji, tonu, načinu govora, načina na koji posmatra i doživljava sebe.

marphy

pre 3 godine

Poligraf je pokazao da je odličan glumac i nula od čoveka

Djordje

pre 3 godine

Vladica Rajkovic je prebio trogodisnje dete silovao ga i ubio i prosao poligraf?! Sta bre lupetate! Sto bi zena posle toliko godina izmisljala?! Ne verujem mu nista na licu mu se vidi da je lazov i manipulant! On zna kao da prodje poligraf zato je odmah i trazio poligraf!

123

pre 3 godine

Pa njegov nacin pokazivanja " neznosti" , kao i shvatanje casti, svakako da govore sve,pametnima. Siledzija, koji se batrga kao som na udici.

Miodrag

pre 3 godine

Cestitam.Posten covek se ne boji nicega jer i nema sta da skrive.Bili bi posteno i od gospodjice ds uradi poligraf ako ne laze,jer istina je jedna.Covek je prosao poligraf ,sto nije validan dokaz ali ce uvek ostati obelezen i na odbacivan od drugih.

Damir

pre 3 godine

Poligraf nije dokaz,ali je bitna volja i zelja Lecica da dokaze svoje tvrdnje. Optuzba te glumice je vise nego tanka. Da bi se ovakve situacije sprecile,ukoliko se dokaze da je silovao- dozivotna. Ukoliko se ispostavi da je glumica lagala- odsteta optuzenom od njene imovine + 20 godina robije. Time bi se i silovatelji i lazovi doveli u red.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija