• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.03.2021

09:21

NASLEDNIK VELJE NEVOLJE UHAPŠEN U KOKEZINOJ KUĆI U DOMINIKANI?! MUP vrši opsežnu istragu, uključena i DEA!

Vesti

NASLEDNIK VELJE NEVOLJE UHAPŠEN U KOKEZINOJ KUĆI U DOMINIKANI?! MUP vrši opsežnu istragu, uključena i DEA!

Podeli vest

Ministarstvo unutrašnjih poslova proverava informacije da je objekat u kome je u Dominikanskoj Republici uhapšen Nikola Vušović Džoni (30), nezvanični naslednik Veljka Belivuka, zapravo u vlasništvu Slaviše Kokeze, doskorašnjeg predsednika Fudbalskog saveza Srbije, piše Kurir

Vušović je uhapšen 11. marta, bio je na crvenoj Interpolovoj poternici, a izvori iz vrha MUP navode da je policija nedavno došla do informacije da je on uhapšen u Kokezinoj kući i da su u toku provere istinitosti, piše Kurir.

– Objekat, kuća u kojoj je Vušović uhapšen u Dominikanskoj Republici, navodno je u vlasništvu Slaviše Kokeze. To je informacija koju sad proveravamo, a u saradnji s kolegama iz inostranstva – kaže izvor Kurira i dodaje:

- U priču je uključena i DEA, priča se grana na više strana i biće potrebno više vremena.

Foto: starsport

Slaviša Kokeza

Ovo nije prvi put da se Slaviša Kokeza dovodi u vezu sa nepokretnostima u ovoj zemlji. Mediji su pisali da u Dominikanskoj Republici ima ranč i kuću i da godinama unazad tamo ide na odmor tokom januara i februara.

Pre nekoliko meseci, tačnije u januaru 2021, Kokeza je "orlove" odveo u Dominikansku Republiku, što je tada izazvalo veliko negodovanje javnosti. Reprezentacija Srbije je, naime, tada otputovala na turneju po Americi, i u sklopu nje odigrala i dve prijateljske utakmice (sa Dominikanskom Republikom i Panamom), a da u tom trenutku i nije imala selektora. Prvi meč je bio u Santo Domingu, a drugi u Panami (Panama). Iz Paname su se vratili u Dominikansku Republiku, gde su proveli naredna četiri dana do leta za Evropu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Smederevac

pre 3 godine

Kadar iz fk cz...oni su i organiz.Djenovu i doveli Velju na Jna da se uništi Partizan....p.s.Kokeza,pevaj...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija