• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/republika.rs

30.03.2021

13:44

MILAN KALINIĆ NA SUDU PRETI MU ROBIJA! Odgovara za nasilničko ponašanje, pretukao bivšeg funkcionera Crvene zvezde?!

Vesti

MILAN KALINIĆ NA SUDU PRETI MU ROBIJA! Odgovara za nasilničko ponašanje, pretukao bivšeg funkcionera Crvene zvezde?!

Podeli vest

Saslušanjem svedoka Juga Radivojevića i Živorada Anđelkovića danas je nastavljenjo suđenje glumcu i voditelju Milanu Kaliniću u Višem sudu u Beogradu za nasilnicko ponasanje u hali " Aleksandar Nikolić" pred početak košarkaskog derbija u aprilu 2019. godine.

Budući da je odbrana optuženog odustala od saslušanja svedoka Dragana Šutanovca, sudija je zvanično okončao dokazni postupak i na istom pretresu su iznesene i završne reči.

Objava presude zakazana je za 6. april, kada će tačno biti dve godine od nemilog događaja zbog kog se sudi Kaliniću.

Dok je tužilac ostao pri svemu i zatražio deset meseci zatvora i novčanu kaznu od 100.000 dinara uz jednogodišnju zabranu prisustvovanja utakmicama kosarkaškog kluba Crvena Zvezda, Kalinićev branilac je zatrađio oslobađajuću presudu.

Na strani odbrane su oba svedoka, kao i policajci i sami akteri slučaja, jer niko od njih se nije izjavio da je video da je Milan Kalinić udario Dalibora Krkovića, što mu se optužnicom stavlja na teret.

Podsetimo, glumac Milan Kalinić se tereti za nasiličnko ponašanje na sportskim priredbama.

Pred početak derbija između Partizana i Crvene zvezde u aprilu 2019. godine došlo je do sukoba navijača iz VIP lože među kojima je bio Milan Kalinić.

Kalinić je tom prilikom pretukao Dalibora Krkovića, bivšeg funkcionera Crvene zvezde.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zzz

pre 3 godine

posle svega.. i tuce i napada.. i divljanja u saobracaju.. ovaj i dalje seta slobodan i verovatno se vozi svaki dan. valjda to tako ide kad si "poznat" i kad radis na pinku

micko

pre 3 godine

Vidi se na njemu da je isfrustiran i sizofrenican !

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija