• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/telegraf

02.04.2021

15:30

TUŽAN KRAJ POTRAGE ZA STEFANOM! Otišao je od kuće pre skoro meesec dana, ostavio novčanik i mobilni telefon

Vesti

TUŽAN KRAJ POTRAGE ZA STEFANOM! Otišao je od kuće pre skoro meesec dana, ostavio novčanik i mobilni telefon

Podeli vest

Stefan Gavrilović (37) iz Ćuprije za kojim se tragalo od 6. februara, nažalost, pronađen je mrtav. Ovu informaciju potvrdili su iz Nestali Srbija - Fondacija Tijana Jurić

Kako su saopštili, Stefan je pronađen, ali više nije među živima. Gavrilović je nestao 6. februara nakon što je oko 11 sati izašao iz porodične kuće i više se nije vratio

Prema rečima njegove majke, bilo je lepo vreme i on se šetao u trenerci po dvorištu, nakon čega je krenuo najverovatnije u grad ne vrativši se u kuću po jaknu, novčanik i mobilni telefon.

U susednoj ulici Stefana je poslednji put video njegov teča kako ide u pravcu grada, a porodica je nestanak prijavila policiji kad se ni posle nekoliko sati nije vratio.

Kako su članovi porodice tada ispričali za medije, Stefan nije bio problematičan muškarac, i "nije bilo nikakivog razloga da napusti dom".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija