• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

09.04.2021

08:10

UJEO POLICAJCA KOJI JE DOŠAO DA GA UHAPSI! Šok scena u stanu u Beogradu, zatekli ženu kako se prostituiše, pa nastala drama

Vesti

UJEO POLICAJCA KOJI JE DOŠAO DA GA UHAPSI! Šok scena u stanu u Beogradu, zatekli ženu kako se prostituiše, pa nastala drama

Podeli vest

Beogradska policija uhapsila je muškarca zbog sumnje da je posredovao u prostituciji i ujeo policijskog službenika.

Policajci su na osnovu informacija da se preko oglasa na jednom sajtu pružaju se*sualne usluge, u jednom stanu na Zvezdari zatekli osumnjičenog Lj. S. (42) i pedesetdvogodišnju ženu, saopšteno je iz MUP.

Kako se sumnja, ženaje, uz novčanu naknadu, trebalo da pruži usluge jednom muškarcu, dok ju je Lj. S. obezbeđivao.

Prilikom hapšenja, osumnjičeni je odgurnuo i ujeo policijskog službenika, nanevši mu lakše telesne povrede.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, dok će protiv pedesetdvogodišnjakinje biti podneta odgovarajuća prekršajna prijava


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mula

pre 3 godine

Treba pohapsiti sve takve. Zika iz Barica,takodje tera zenu Bilju da se prostituise. Iako su prijavljivani policiji niko nista nije uradio,jer navodno nema dokaza,a svi znaju u selu cime se bave!!!!!!!

Zoran

pre 3 godine

Starleta mora nečim da se bavi do novog rialit programa. Skotu izvaditi sve zube pendrekom pa nek proba ponovo da ujeda.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija