• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Š.

10.04.2021

08:32

MAKRO I NJEGOVA "RADNICA" ČEKALI DA SE POJAVI MUŠTERIJA Kad su otvorili vrata, nisu znali šta ih je snašlo

Vesti

MAKRO I NJEGOVA "RADNICA" ČEKALI DA SE POJAVI MUŠTERIJA Kad su otvorili vrata, nisu znali šta ih je snašlo

Podeli vest

Makro Ljubiša S. (42) izujedao je policajca koji ga je hapsio u stanu u beogradskoj opštini Zvezdara. Inspektori su tom prilikom priveli i prostitutku Oliveru T. (52) iz Obrenovca, koja je sa makroom čekala mušteriju.

Inspektori beogradske policije su, kako saznajemo, na osnovu oglasa na jednom sajtu za pružanje seksualnih usluga otkrili lokaciju gde će se to dogoditi.


- Pregledom jednog sajta uočen je oglas pod nazivom "Nova u gradu". Utvrđeno je da se radi o ženskoj osobi koja pruža seksualne usluge. Ubrzo nakon toga policija je otkrila i lokaciju na opštini Zvezdara gde osumnjičena žena prima mušterije - rekao je naš izvor i dodao:

UJEO POLICAJCA KOJI JE DOŠAO DA GA UHAPSI! Šok scena u stanu u Beogradu, zatekli ženu kako se prostituiše, pa nastala drama


- Makro Ljubiša S. i Olivera su čekali da se mušterija pojavi, ali umesto nje u stan je upala policija.
Jedan od inspektora je, kako navodi sagovornik Informera, od osumnjičenog zatražio ličnu kartu, ali je makro odbio da je da.


- Ljubiša je počeo da vređa policajca, a zatim ga je pesnicom udario u glavu. Odmah nakon toga je savladan, ali prilikom stavljanja lisica na njegove ruke makro je nekako uspeo da se okrene i za nogu ujede drugog inspektora - ispričao je on.


Kako je saopštio MUP, policajcima su nanete lakše povrede.


Makrou je određeno zadržavanje do 48 sati i on će uz krivičnu prijavu za posredovanje u prostituciji i za napad na službeno lice biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu. Kada je reč o Oliveri, protiv nje će biti podneta odgovarajuća prekršajna prijava. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija