• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

13.04.2021

08:23

UŽAS U BEOGRADU! Stariji muškarac pokušao da siluje devojčicu (10) u toaletu tržnog centra?! Roditelji hteli da ga linčuju, POLICIJA BLOKIRALA OBJEKAT?!

Vesti

UŽAS U BEOGRADU! Stariji muškarac pokušao da siluje devojčicu (10) u toaletu tržnog centra?! Roditelji hteli da ga linčuju, POLICIJA BLOKIRALA OBJEKAT?!

Podeli vest

Prava drama odigrala se juče oko 19 časova u jednom tržnom centru u Beogradu kada je stariji čovek pokušao da siluje devojčicu (10)

On ju je uvukao u toalet, ali je na sreću njena sestra videla šta je uradio, prenosi "Kurir".

Devojčica se sva tresla i upiškila od straha, a policija je ubrzo blokirala ceo tržni centar i uhapslila manijaka kog su hteli da linčuju besni roditelji, pa su ga pripadnici MUP sproveli liftom do garaže!

Inače, napad se odigrao naočigled mnogo dece i roditelja koji svakodnevno dolaze na plato ovog tržnog centra i koji ima igraonicu za decu i obebeđenje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Niki

pre 3 godine

A gde su to bili roditelji kad su pustili dete samo po tržnom centru. ONi su krivi. Bleje po buticima a na dete zaboravili.

angie

pre 3 godine

Uzas, sta se ovo desava, da ne mozemo vise decu pustiti mirno ni u trzni centar. Mora se podhitno menjati zakon, neka se angazuju najbolji advokati i sudski tumaci kao sto je Jasna Filipovic Bojic, ovakvim ljudima treba dozivotna robija.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija