• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/telegraf

16.04.2021

13:25

OTAC SVIREPO UBIJENOG MILOŠA! U Srbiji je ubiti čoveka postalo kao dobar dan, nema kazne, AGONIJA TRAJE VEĆ DVE GODINE

Vesti

OTAC SVIREPO UBIJENOG MILOŠA! U Srbiji je ubiti čoveka postalo kao dobar dan, nema kazne, AGONIJA TRAJE VEĆ DVE GODINE

Podeli vest

Milesunić je, na pitanje o tome kako komentariše odbranu i nervozu koju je optuženi Đurović danas pokazao, izjavio da čitava ta priča pada u vod

Nakon odloženog suđenja Neđeljku Đuroviću, optuženom da je 27. januara 2019. godine nasmrt izbo studenta iz Čačka Miloša Mileusnića, njegov otac Goran Mileusnić dao je izjavu za "Telegraf" o današnjem odlaganju, ali i nervoznom ispadu Neđeljka Đurovića.

- Nije na vreme dobijen nalaz veštaka. Nezvanično je potvrđeno da je on ubica. Antropološko i trasološko veštačenje potvrđeno je kao pozitivno, da je on izvršilac ubistva. Odbrana se žali da na vreme nije dobila materijal i sad je to 7. maja, dok se uklope termini veštaka i kad on može - objasnio je Mileusnić zbog čega je suđenje odloženo.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Milesunić je, na pitanje o tome kako komentariše odbranu i nervozu koju je optuženi Đurović danas pokazao, izjavio da čitava ta priča pada u vodu.

- Njegova odbrana, koja se zasniva na tome da to nije on, pada u vodu i to je sve bilo na klimavim nogama. DNK analiza je apsolutno pozitivna i na kamerama se vidi da to jeste on. Odmah sam prepoznao njegove ruke. Njegovi pokreti, ponašanje tela, kretnja govore da je to on. Međutim, njegovo pravo je da se obrani kako hoće, takav je zakon - tvrdi naš sagovornik.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Kako dalje objašnjava, posle dve godine od kako traje agonija u vezi sa rasvetljavanjem ubistva, oseća se iscrpljeno, ali i besno.

- Ja stvarno kad dođem ovde kao da sam... Ne znam da li sam besan, tužan, umoran. Ne mogu sedam dana da se sastavim kad se vratim, od čitavog stresa. Ne mogu da Vam opišem kako. Ali moram da izdržim, šta ću. Ta nervoza govori samo da polako shvataš šta se dešava i da treba da bude osuđen na maskimalnu kaznu, da bude primer drugima. Jer je ovde stvarno postalo u Srbiji ubiti čoveka kao dobar dan. Niko se ne plaši ničeg, nikakve kazne, sankcije. Ispade što su luđi to bolje prolaziš u životu, to je tako - kaže Mileusnić.

Ipak, ono što mu je ovom trenutku važno, jeste podrška koju sve vreme dobija od javnosti.

- Kako koji dan prolazi sve neki novi slučajevi. Ovo traje dve godine, polako pada u zaborav, a voleo bih opet da narod čuje i da se ne izgubi taj glas javnosti koji novinari podržavaju i plamen koji održavaju dok ovo sve traje - ističe Mileusnić.

Foto: Facebook

UBIJEN BEZ IKAKVOG POVODA: Miloš Mileusnić
Odloženo suđenje

Suđenje Neđeljku Đuroviću trebalo je danas da se održi u Palati pravde jer odbrana nije imala vremena da analizira pismeni nalaz veštaka.

Neđeljko Đurović bio je danas nezadovoljan odlukom svojih advokata i saopštavanjem da nisu uspeli da analiziraju nalaz veštaka, pa je ustao i rekao: "Ali onda sad opet imamo mesec dana u praznom hodu".

Foto: Informer/facebook

Neđeljko Đurović

Inače, Neđeljkov otac Bojica Đurović nije mogao da prisustvuje današnjem suđenju, jer se nalazi u pritvoru, pošto je osumnjičen da je lažno prijavio da je policajac koji je uhapsio njegovog sina ranjen u svom stanu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59