• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.04.2021

22:52

DAJEŠ NEKE IZJAVE U POLICIJI KAKO TI AUTO NISAM PLATIO...Strašne pretnje stigle Darku Laziću: BUDEŠ LI SPOMENUO VELJU I MARETA, MOJ SI!

Vesti

DAJEŠ NEKE IZJAVE U POLICIJI KAKO TI AUTO NISAM PLATIO...Strašne pretnje stigle Darku Laziću: BUDEŠ LI SPOMENUO VELJU I MARETA, MOJ SI!

Podeli vest

Pevač dobio telefonsku poruku od nekoga ko se predstavio kao Džoni, a ko je revoltiran time što je Lazić dao izjavu policiji o automobilu koji je navodno prodao osobi bliskoj klanu Veljka Belivuka

Pevač Darko Lazić pre nekoliko dana primio je preteće poruke od izvesnog Džonija, koji mu u porukama sugeriše da ne pominje Veljka Belivuka i Marka Miljkovića policiji.

Prema rečima našeg izvora, dotični Džoni u porukama poručuje folkeru „da će imati posla s njim ako ih pomene policiji“.

Problemi

- Zdravo, Darko, Džoni je, ovako, vidim da se praviš lud, daješ neke izjave u policiji kako ti auto nisam platio. Kako da platim svoj auto koji mi nikada nisi ni platio, debilu narkomanski. Je**m ti onu mamu seljačku, budem li čuo da pomeneš mene, Velju i Mareta, moj si - piše u poruci koju je primio Lazić.

Veljko Belivuk i Marko Miljković, podsetimo, uhapšeni su 4. februara kao organizatori kriminalne grupe koja se sumnjiči za otmice, ubistva, trgovinu drogom i pranje novca.

Lazić je nedavno saslušavan u policiji zbog automobila „mercedes CLK“ koji je 2014. poklonio bivšoj supruzi Ani Sević. Spekulisalo se da je taj automobil prodao izvesnom Nikoli Crnom, koji je blizak Belivukovom klanu. Da li je Nikola Crni slao ove preteće poruke Laziću ili se neko predstavio kao on, nije poznato.

Problemi s „mercedesom“ počeli su kad je policija u novembru prošle godine primetila automobil parkiran na Zvezdari. Kontrolom je utvrđeno da tablice koje su na njemu ne pripadaju tom automobilu, već „jugu“. Auto je tada prebačen na parking MUP, a ispostavilo se da se „mercedes“ vodi na pevačicu Anu Sević, zbog čega je ona pozvana da da izjavu policiji.

- U martu ove godine ona je u policiji dala izjavu i u njoj je objasnila da je auto pre sedam godina dobila na poklon od bivšeg supruga, ali da ga je dve godine kasnije, u dogovoru s Darkom Lazićem, prodala. Rekla je i da ne zna ime i prezime čoveka kome su prodali kola, već da ga samo zna po nadimku Nikola Crni - ispričao je izvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Da li ste normalni Niste

pre 3 godine

Ma šta nas u svakom vašem pisaniju, "podsećate"? Kakvo ponižavanje. Non-stop nas "podsećate", jer nas smatrate debilima ili ste vi toliki debili da tim "podsećanjima" pokušavate da povećate svoje pisanija, da bi dobilo na volumenu, da ne bude kao u osnovaca. Majmunčine ste bili i ostali. Jebo vas onaj što vas je primio na posao i što plaća neškolovane majmune. Pa, majmuna su naučili da vozi bicikl, a vi_ Ne znate ni to, o ostalom, da ne govorimo. Mrš.

sledeća vest

Vesti

TV

Srbija i Srpska pod opsadom! Gde je ubica policajca? Budi se šiptarski terorizam!
Live TV

Srbija i Srpska pod opsadom! Gde je ubica policajca? Budi se šiptarski terorizam!

Ko je izvršio teroristički napad i ubio jednog policajca i ranio drugog. Ilegalni kanali svakako postoje, tu se valja sve i svašta. Postoji dosta crnih ruta na našim prostorima. Srbija više nije toliko bezbedna od terorista. Na ovu temu u "Otvorenom studiju" govorili su advokat Nebojša Perović, bivši protivterorista Radomir Počuča i Avram Izrael, inženjer telekomunikacija.

18.07.2024

18:47

Šokantna saznanja o ubici policajca! Osam puta bežao iz zatvora! Da li je imao pomoć iznutra? (VIDEO)
Live TV

Šokantna saznanja o ubici policajca! Osam puta bežao iz zatvora! Da li je imao pomoć iznutra? (VIDEO)

Poslednja informacija koju imamo da je Hajziri Artan ubio policajca Nikolu Krsmanovića u Loznici. Zvaničnici su se oglasili sa izjavom da je ovo teroristički akt. Potraga za osumnjičenim i dalje traje. Prema nepotrvđenim informacijama, jedan od njegovih jataka je uhapšen. Na ovu temu, ali i o pokušaju atentata na Donalda Trampa, u "Info danu" govorili su Nikola Šainović, bivši premijer Srbije, politikolog Vladimir Kljajić i dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije.

18.07.2024

16:45

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija