• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. S.

21.04.2021

23:20

Nesvakidašnja mafijaška sačekuša na Lešću u Beogradu! Upucan na groblju! Foto

Vesti

Nesvakidašnja mafijaška sačekuša na Lešću u Beogradu! Upucan na groblju! Foto

Podeli vest

* Marko N. (24) davao je pomen rođaku Božidaru Nikoliću (31), ubijenom 2011, kad mu je prišao napadač koji je nosio silikonsku masku, upucao ga u nogu sa tri hica iz pištolja i pobegao

 

Marko N. (24) ranjen je juče u nogu u neverovatnoj mafijaškoj sačekuši na groblju Lešće u Beogradu! Marko je davao pomen rođaku Božidaru Nikoliću (31), ubijenom 2011, kad mu je prišao maskirani napadač i ranio ga sa tri hica!

Napadač je potom pobegao, a ranjeni mladić je zbrinut u bolnici.

Praćen pre napada

Kako saznajemo u policiji, napadač je sigurno bio dobro upoznat sa činjenicom da će Marko juče oko podneva prisustvovati parastosu svog ubijenog rođaka.

- Parastosu je prisustvovalo više rođaka ubijenog Božidara Nikolića. Dok su rođaci odavali poštu, iznenada im je prišao muškarac koji je zapucao na Marka - kaže sagovornik Informera i dodaje:

Foto: Informer/Zoran Sinko

Tekst potpisa

- Ceo napad odigrao se munjevito. Marko je pogođen u levu nogu i pao je, a napadač je iskoristio pometnju među okupljenima i peške pobegao prema donjem izlazu iz groblja, koji se nalazi na putu između Slanačkog puta i trafostanice u Mirijevu.

Opomena

Marko je hapšen zbog raznih krivičnih dela i sve ukazuje na to da je reč o opomeni zbog nekih neraščišćenih računa

Izvor iz istrage

U policiji kažu da svedoci pucnjave, među kojima su Markovi rođaci, radnici groblja i prolaznici, nisu mogli da opišu napadača.

- Uplašeni pucnjavom, većina njih je pognula glavu i nisu ni gledali u napadača. Čak i oni malobrojni koji su ga videli nisu mogli da ga opišu. Rekli su samo da je imao silikonsku masku - rekao je naš izvor.

Prema njegovim rečima, čak ni Marko nije mogao ili nije hteo da pomogne inspektorima u otkrivanju napadača i rasvetljavanju motiva. Kazao je da nije video ko je pucao na njega i tvrdio je da ne zna zašto bi neko želeo da mu naudi.

Foto: Informer/Zoran Sinko

- Marko je, međutim, dobro poznat policiji. Hapšen je zbog raznih teških krivičnih dela i sve ukazuje na to da je reč o opomeni zbog nekih neraščišćenih računa u kriminalnim poslovima. U prilog tome govori i činjenica da je napadač pucao iz neposredne blizine i gotovo je sigurno da nije hteo da ubije Marka, već samo da ga rani - kazao je naš izvor.

Rafali sa motora

Inače, Markov rođak Božidar Nikolić, zvani Bole, ubijen je u sačekuši 20. aprila 2011. ispred kafića na Slanačkom putu, gde je često svraćao. Tada je ranjen i Milan S., koji je bio sa Boletom u društvu.

Njih dvojica su kobnog dana izašli iz kafića i krenuli prema Nikolićevom "sitroenu". Tad su im prišla dvojica napadača na motoru i ispalila dvadesetak metaka iz "heklera". Nikolić je pogođen u glavu sa više metaka i preminuo je na putu do bolnice, dok je Milan teško ranjen, ali je uspeo da se oporavi.
Mediji su tih dana pisali da je Nikolić ubijen u obračunu narko-grupa. 

Foto: Informer/Zoran Sinko

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija