• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/objektiv

21.04.2021

15:41

FILMSKA POTERA U ITALIJI! Četvorica Srba u bekstvu od policije iz automobila bacali UKRADENE SATOVE I DRAGULJE, PA SLETELI S PUTA!

Vesti

FILMSKA POTERA U ITALIJI! Četvorica Srba u bekstvu od policije iz automobila bacali UKRADENE SATOVE I DRAGULJE, PA SLETELI S PUTA!

Podeli vest

Zbog velike brzine vozač automobila je izgubio kontrolu nad vozilom i sleteli su sa puta

Četiri srpska državljanina i Italijan uhapšeni su u nedelju uveče u Bolonji nakon što su pokušali da opljačkaju jednu firmu.

Policija je grupu uhvatila na delu, a prilikom spektakularne potere banda lopova doživela je saobraćajnu nesreću, prenosi La Republika.

Prema navodima tog portala, na svu sreću, niko nije teže povređen.

– Organizovana grupa lopova u nedelju krenula je u pljačku jedne firme u blizini Bolonje, ali je njihov plan ubrzo osujećen. Karabinjeri su ih videli i dali su se u poteru za njima. Banda lopova ušla je u automobil i dala se u beg, ali u pogrešnom smeru – navodi La Republika.

Zbog velike brzine vozač automobila je izgubio kontrolu nad vozilom i sleteli su sa puta.

– Prilikom bekstva iz kola su bacali satove i dragulje koje su verovatno prethodno ukrali. Karabinjeri su ugledali prevrnuto vozilo pokraj puta i odmah su priskočili u pomoć. Niko od ekipe pljačkaša nije teže povređen. Karabinjeri su ih uhapsili, a oni su se prilikom hapšenja opirali – prenosi La Republika.

Inače, u prevrnutom automobilu policija je pronašla rukavice, alat za pljačku i blinker koji koristi policija. Automobil kojim su bežali nema polisu osiguranja, a registrovan je na ime osobe koja ima prebivalište u Napulju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija