• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

27.04.2021

07:31

BICIKLISTA UMRO NA NOVOSADSKOM PUTU! Hitna pomoć zatekla muškarca kako leži, nije mu bilo pomoći

Vesti

BICIKLISTA UMRO NA NOVOSADSKOM PUTU! Hitna pomoć zatekla muškarca kako leži, nije mu bilo pomoći

Podeli vest

Na Novosadskom putu, kod lakat krivine u Zemunu, sinoć je preminuo biciklista, rečeno je jutros Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Naime, biciklista nije nastradao u saobraćajnoj nezgodi, već je, prema rečima dežurnog, najverovatnije umro prirodnom smrću dok je vozio bicikl. Oko 20.30 sati prijavljeno je da muškarac leži na Novosadskom putu, kod lakat krivine u Zemunu, pored bicikla, a ekipa hitne pomoći je na licu mesta mogla samo da konstatuje smrt.

Na okretnici autobusa 23 u Patrijarha Joanikija, sinoć posle 21 sata, žena je lakše povređena posle naglog kočenja vozila gradskog saobraćaja.

Rečeno je da je upravo u toku i intervencija hitne pomoći na uglu Cvijićeve i Jaše Prodanovića zbog saobraćajnog udesa, ali još nema podataka šta se desilo.

Do šest časova ovoga jutra hitna pomoć je obavila 19 interkliničkih transporta kovid pacijenata, koji su prevoženi u kovid bolnice na području Beograda – u Zemun, Batajnicu i na Zvezdaru.

Prema rečima dežurnog dispečera hitne pomoći tokom noći je dežurala 21 ekipa hitne pomoći, plus jedna pedijatrijska i intervenisale su ukupno 93 puta, na javnim mestima osam intervencija.

Kao i prethodnih dana, u velikom broju su se javljali i hronični bolesnici – hipertenzičari koji su loše reagovali na svoje terapije, pacijenti sa kardio-vaskularnim i respiratornim tegobama, pacijenti sa akutnim problemima i oni koji su se raspitivali za simptome kovida, sezonskog gripa ili nazeba.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija