• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Novosti

29.04.2021

19:04

"ZAŠTO MI JE UZE BOŽE, ŠTA DA KAŽEM LUKI!" Potresne reči muža porodilje koja je preminula od korone!

Vesti

"ZAŠTO MI JE UZE BOŽE, ŠTA DA KAŽEM LUKI!" Potresne reči muža porodilje koja je preminula od korone!

Podeli vest

Porodilja M. P. (27) iz Zaječara preminula je jutros u 7.30 časova u Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu od posledica zaraze virusom korona

Ona je prethodno na svet donela zdravu bebu, koja je negativna na korona virus.

NJen suprug je objavio potresni oproštaj na društvenim mrežama od svoje voljene.

- Zašto mi je Bože uze? Ostavila si me bez poslednjeg pozdrava, srce moje, anđele moj! Ostavila si me da lutam po svetu sa dva anđela. Bože, zašto deca da nemaju majku? Pile moje, šta da kažem Luki?Direktor UKC Niš Zoran Perišić dao je izjavu medijima povodom smrti porodilje, rekavši da je jako teškog opšteg stanja primljena u bolnicu u ponedeljak 26. aprila.

Foto: Printscreen Facebook

- 26. 4. je porođena prirodnim putem i rodila vitalno dete ženskog pola koje je prebačeno u neonatološki blok. Dan nakon porođaja dolazi do pogoršanja vitalnih funkcija i teškog poremećaja koagularnog statusa i naglog prestanka unutrašnje funkcije jetre. Do smrtnog iskoha došlo je jutros, a beba se nalazi u potpuno zadovoljavajućem zdravstvenom stanju, negativna je na korona virus i pod stalnim je nadzorom lekara - saopštio je dr Perišić.

Podsećanja radi, ovo je četvrta zaražena porodilja koja je u Srbiji umrla od početka epidemije koronavirusa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TUGA U NIŠU! Lekari opisali poslednje trenutke tragično preminule porodilje: BILA JE SREĆNA MAKAR NA TREN, VIDELA JE ZDRAVU BEBU!
Srbija

TUGA U NIŠU! Lekari opisali poslednje trenutke tragično preminule porodilje: BILA JE SREĆNA MAKAR NA TREN, VIDELA JE ZDRAVU BEBU!

Zaista smo učinili sve da i ovoga puta sačuvamo živote bebe i majke. Porođaj je krenuo iako smo imali planirani carski rez, to se na svu sreću završilo dobro, beba je stabilna, juče je testirana, PCR je negativan, ona je u bebi bloku, sa njom ne očekujemo neke probleme – rekao je Radmilo Janković direktor Klinike za anesteziju i intenzivnu terapiju, gde je obavljen porođaj

29.04.2021

14:29

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija