• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.N.

30.04.2021

16:48

POTRESNO! OVAKO JE STARICA OKONČALA ŽIVOT: Stala je na stolicu kod ograde terase i BACILA SE U SMRT/FOTO/

Vesti

POTRESNO! OVAKO JE STARICA OKONČALA ŽIVOT: Stala je na stolicu kod ograde terase i BACILA SE U SMRT/FOTO/

Podeli vest

Žena stara 88 godina izvršila je danas u popodnevnim satima samoubistvo skokom sa drugog sprata novog Gerontološkog centra u Kikindi. Uviđaj je u toku, a slučaj je u nadležnosti Višeg javnog tužilaštva u Zrenjaninu

Korisnica usluga Gerontološkog centra tragično je okončala život oko 12.30 časova, tako što je stala na stolicu koja se nalazi na terasi drugog sprata sobe u kojoj je boravila i skočila. 

Hitna pomoć i policija koji su na lice mesta stigli odmah nakon tragedije mogli su samo da konstatuju smrt.

Foto: V.N.

 

Rođaci stradale bake došli su Gerontološki centar i u šoku. Ne želeći da se medijski eksponiraju, kratko su prokomentarisali da su iznenađeni, jer ništa nije ukazivalo da će baka sebi da oduzme život.

Sestrić stradale starice u pratnji još jedne rođakeu neverici i s tugom u glasu je izjavio:
- Baka je bila dve godine korisnica doma i ništa nije slutilo da će da počini samoubistvo. Puno nas je potresla ova tužna vest. Sve se desilo na Veliki je petak, praznik, zaista smo u šoku-rekao je sestrić preminule starice.

Foto: V.N.

 

Niko od zaposlenih u Gerontološkom centru nije želeo da komentariše tragediju koja je potresla sve radnike. Veliki petak tužan je u novom domu za stare. Kikindski Gerontološki centar jedan je od retkih u Srbiji koji je odoleo koroni, jer niko od korisnika nije bio zaražen.

Foto: V.N.

 

Posete ovom domu bile su zabranjene godinu i po dana, a stari pod zaštitom od eventualne zaraze. Ipak, rodbini je s vremena na vreme, kada su epidemijske mere dozvoljavale, bila dozvoljena poseta u kratkom vremenskom roku.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srbinbre

pre 2 godine

Verovatno su pokojnicu maltretirali u domu da vise nije mogla... To plus usamljenost, odbacenost od rodjene dece... Nikada necu razumeti kako neko moze majku ili oca da da u dom ... Nikada.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija