• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic.rs

01.05.2021

17:44

POJAVIO SE SNIMAK PRED STRAVIČNU NESREĆU U NIŠU! Bežao od policije, jurilo ga 10 vozila, a onda je NASTAO HAOS! /VIDEO/

Vesti

POJAVIO SE SNIMAK PRED STRAVIČNU NESREĆU U NIŠU! Bežao od policije, jurilo ga 10 vozila, a onda je NASTAO HAOS! /VIDEO/

Podeli vest

Pretpostavlja se da je vozač J.G (28) "ševroleta" niških tablica koji je izazvao udes prethodno bežao od policije koja je pokušala da ga zaustavi još u Nišu, najverovatnije jer za njim postoji raspisana poternica

Snimak na kome sivi automobil niških registarskih tablica juri ulicama ogromnom brzinom, a za njim nekoliko policijskih patrola u pokušaju da ga stignu i zaustave, osvanuo je na internetu. Pretpostavlja se da je reč o automobilu koji je izazvao sudar u toku dana, na putu NIŠ-Prokuplje kod Jugbogdanove, kada je stradala jedna osoba, a dve povređene.

Pretpostavlja se da je vozač  J.G (28) "ševroleta" niških tablica koji je izazvao udes prethodno bežao od policije koja je pokušala da ga zaustavi još u Nišu, najverovatnije jer za njim postoji raspisana poternica, prenosi Blic.

Kako se navodi, saobraćajna policija je vršila redovnu kontrolu saobraćaja i pokušala da zaustavi vozača "ševroleta" svetlosnom signalizacijom, ali je on odbio da stane i počeo je da beži.

Vozač se na ovaj potez verovatno odlučio pošto za njim postoji raspisana poternica Osnovnog suda u Aleksincu, zbog teške krađe.

 

 

 

Naime, sa mladićem je bila i njegova devojka J.P (19).

Scena kao iz akcionog filma usledila je kada je mladić krenuo da beži u pravcu naselja Bubanj, pa ka Železničkoj stanici i Novom Selu, Merošini i na kraju ka Jugbogdanovcu. Tu je, zbog ogromne brzine,  izazvao nesreću prešavši na suprotnu stranu kolovoza i sudarivši se sa "audijem".

U "audiju" su bili supružnici B. K. (61) i L. K. (53), oboje iz Niša, navodi se.

U poteri za za vozačem učestvovalo je osam policijskih vozila i dvojica motociklista policajaca.

Povređeni su vozač i suvozač "audija", kao i jedanputnik iz "ševroleta".

Na licu mesta intervenisali su i vatrogasci, koji su izvlačili povređene iz slupanih karoserija automobila.

Nezvanično, J.G. nije imao izdatu vozačku dozvolu!

Ovu scenu sa kobnim ishodom video je veliki broj ljudi na Instagramu, a reakcije su bile burne.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija