• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

03.05.2021

19:25

ŠOK DETALJI DRAME NA NOVOM BEOGRADU! Policajac kojem je život visio o koncu PUCAO U GUMU da bi zaustavio ludaka za volanom!

Vesti

ŠOK DETALJI DRAME NA NOVOM BEOGRADU! Policajac kojem je život visio o koncu PUCAO U GUMU da bi zaustavio ludaka za volanom!

Podeli vest

Policajac kome je život visio u koncu, ipak je ostao hladne glave i pucao je u gumu

Sve je počelo kao rutinska policijska kontrola 1. maja ujutru u Ulici Ivana Ribara na Novom Beogradu, ali usledili su jurnjava, sudar, pucnjava, a pravim čudom i prisebnošću policajca sve se završilo bez mrtvih!

– Policajac (24) i njegova koleginica, zaustavili su automobil na kružnom toku, na početku Ulice Ivana Ribara u novobeogradskom Bloku 51. Vozač je prvo poslušao naređenje i stao, policajcu su njegov izgled i ponašanje bili sumnjivi pa je prišao automobilu sa strane vozača čija su vrata bila otvorena. Tada naglo, vozač dodaje gas, policajac ostaje zakačen za automobili nastaje prava drama – navodi izvor.

Na izlasku iz kružnog toka vozač naleće na drugi automobil, udara ga, penje se na njega i skoro prevrće. Ali nastavlja mahnito bekstvo.

Policajac kome je život visio u koncu, ipak je ostao hladne glave i pucao je u gumu da bi zaustavio mahnitu jurnjavu.

 

 

Vozač sa probušenom gumom nije mogao da nastavi dalje bekstvo i zaustavio se na travnjaku Ivana Ribara u smeru ka Savi, on i suvozač su pobegli.

Na lice mesta su brzo došle druge patrole policije koje su krenule u poteru za vozačem. Policajac koji je visio na automobilu, prebačen je vozilom Hitne pomoći u bolnicu. Posle lekarskog pregleda ustanovljeno je, da je nekim čudom, prošao samo sa lakšim telesnim povredama.

– Policija je brzo identifikovala i uhapsila vozača, a onda je usledio novi šok. Za volanom je bio J. L. (17), maloletnik, koji je pri tome bio i pripit. On je uhapšen i danas je priveden u Više tužilaštvo u Beogradu za maloletnike. Na teret mu se stavlja krivično delo napada na ovlašćeno službeno lice – navodi izvor.

Maloletnik će biti gonjen i za saobraćajne prekršaje, ali u svakom slučaju, sve je moglo da se mnogo gore završi i po njega i po policajce i po putnike u drugom automobilu na koji je naleteo. Povređeni policajac je postupio po pravilu i protiv njega neće biti pokrenut nikakav postupak zbog upotrebe oružja. To da su svi ostali živi i jeste, na neki način, pravo čudo uoči Vaskrsa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Samosvesna građanka

pre 3 godine

Maloletnik, vozio pijan, pokušao da pobegne... U svakoj dobro pravno uređenoj državi a bez korupcije bi bio kažnjan sa najmanje deset godina zatvora.

deda Raša

pre 3 godine

Žao mi je policajca i ovakvi slučajevi se ne bi trebali ponavljati. Međutim na snimku se jasno vidi da ga je policajac nameravao izvući iz vozila i tek tada vozač dodaje gas i kreće u bekstvo. Sve hoćemo ali nikako da usvojimo američki zakon i zaštitimo policajce od tih huligana,

Boris

pre 3 godine

Policajac koji nekoga zaustavlja u kruznom toku,on bi u Njemackoj ostao bez posla posto je veca opasnost Po druge ucesnike u saobracaju nego taj vozac kog je zaustavljao.

DraGan

pre 3 godine

boze, ako cujes vrati nam miliciju, samo mesec dana

sledeća vest

Vesti

TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame!
Live TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame!

Sinoć su otvorene Olimpijske igre u Parizu. Spektakl prilikom otvaranja izazvao je burne reakcije. Da li je ono bila promocija jednakosti kako tvrde organizatori, ili nešto drugo? Na ovu, ali i sve druge važne svetske teme govorili su gosti emisije "Rat uživo", Dragoslav Rabrenović ispred Instituta ta nacionalnu strategiju i stručnjak za strategijski menadžment.

27.07.2024

22:05

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)
Live TV

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)

Amerika je rešila da nam za svog novog izaslanika pošalje čoveka koji ukupno ima tri slike na internetu. To je čovek koji je organizovao Majdan. Ne pište nam se dobro. Na ovu temu u emisiji "Otvoreni studio" govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i stručnjak za bezbednost Ivan Miletić. Novinar i ratni reporter Igor Damjanović uključio se uživo u program i komenarisao je ovu temu.

27.07.2024

19:43

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija