• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.05.2021

11:38

AMERIKANCA SU UBILI OD BATINA I POKRALI! Na ovom mestu je posle teške pijanke i žestoke svađe IZGUBIO ŽIVOT/VIDEO/

Vesti

AMERIKANCA SU UBILI OD BATINA I POKRALI! Na ovom mestu je posle teške pijanke i žestoke svađe IZGUBIO ŽIVOT/VIDEO/

Podeli vest

Komšije u ulici Velja Dugoševića na Zvezdari šokirala je vest o surovom ubistvu koje se desilo u njihovom kraju, a čuđenje je bilo još i veće kada se saznalo da je žrtva "alkoholičarske žurke" bio strani državljanin ni manje ni više nego Amerikanac

Klupko je počelo da se odmotava u trenutku kada se u zajedničkom dvorištu pojavila policija i Hitna pomoć.

Nesrećnog čoveka su zatekli na podu kuće u lokvi krvi potpuno smrskane glave i izvrnutih džepova. Kako se ispostavilo, ubijen je tokom pijanke i žestoke svađe, a potom i opljačkan. Iz njegovih džepova uzeli su "bednih" 2.500 dinara.   

Komšije su potom svedočile da je leš bio iznesen u dvorište, koje su satima kasnije prali od njegove krvi.

Policiju je alarmirala žena koja sa dvojicom osumnjičenih muškaraca bila u kući i koja je takođe, uhapšena. Svima je određeno zadržavanje i biće saslušani u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Kako je Informer već pisao Amerikanac je stigao u Srbiju krajem prošle godine. Na Bulbulderu je živeo sa devojkom, srpskom državljankom.

Istraga će utvrditi kako su mu se kobne noći ukrstili putevi sa Đ. V. u čijoj kući je završio. Kompije tvrde da su se oni poznavali iz kraja i da su često zajedno pili. 

Ovo je mesto gde se desilo svirepo ubistvo i pljačka




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako do pasoša u jeku sezone? Od zakazivanje ništa u narednih mesec dana, ovo vam je jedina šansa!
Društvo

Kako do pasoša u jeku sezone? Od zakazivanje ništa u narednih mesec dana, ovo vam je jedina šansa!

Potraga za terminom za vađenje pasoša ne jenjava uoči početka leta. Osetne su gužve na šalterima, a svi termini preko e-uprave popunjeni su za celih narednih mesec dana. Iz MUP-a kažu da je ovo redovna situacija pred sezonu letovanja. Načelnica Uprave za upravne poslove PU Beograd Nataša Živković Bubanja kaže da, iako su svi termini zauzeti preko e-Uprave, postoji način da do svoje putne isprave dođete na vreme.

10.05.2024

10:37

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija