• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/novosti

13.05.2021

14:40

NIŠLIJE OPEL ZAFIROM S MOSTA SLETELI U RZAV! U nesreći poginuo suvozač, teško povređen vozač!

Vesti

NIŠLIJE OPEL ZAFIROM S MOSTA SLETELI U RZAV! U nesreći poginuo suvozač, teško povređen vozač!

Podeli vest

Nišlija S.D. poginuo je, dok je njegov sugrađanin S.S. teško povređen u saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na magistralnom putu Višegrad - Vardište kada su "opel zafirom" s mosta sleteli u reku Rzav

U PU Foča navode da se tragedija dogodila oko 10.20 časova u mestu Jagodina - Plavi most u opštini Višegrad.

- U saobraćajnoj nezgodi učestvovalo je vozilo "opel zafira" koji je upravljao S.S. iz Niša. Vozilo je sletelo s mosta u reku Rzav pri čemu je poginuo suvozač S.D. dok je vozač S.S. zadobio teške povrede i prevezen je u Univerzitetsku bolnicu Foča na dalje lečenje - rekla je portparol PU Foča Svjetlana Govedarica.

Ona kaže da je o svemu obavešteno Okružno javno tužilaštvo u Istočnom Sarajevu, čiji dežurni tužilac rukovodi uviđajem nako kojeg će biti poznato više detalja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija