• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

17.05.2021

08:35

ZVICER LOCIRAN U JUŽNOJ AMERICI, ČUVAJU GA NARKO-BOSOVI! Srpski operativci na tragu vođi "kavačkog klana" - naredio je neka od NAMONSTRUOZNIJIH ZVERSTAVA!

Vesti

ZVICER LOCIRAN U JUŽNOJ AMERICI, ČUVAJU GA NARKO-BOSOVI! Srpski operativci na tragu vođi "kavačkog klana" - naredio je neka od NAMONSTRUOZNIJIH ZVERSTAVA!

Podeli vest

Bezbednosne službe regiona, predvođene srpskim operativcima iz MUP i BIA, locirale su Radoja Zvicera, navodnog vođu "kavačkog klana", u jednoj od zemalja Južne Amerike

Kako "Novosti" saznaju, on neprestano menja boravište, pa čak i države ovog dela sveta, kako bi umakao poteri, ali mu policija praktično diše za vratom.

Preko nacionalnih biroa Interpola danonoćno se razmenjuju informacije, jer je za ovim Kotoraninom naša zemlja raspisala međunarodnu "crvenu poternicu", a u međuvremenu se u potragu za njim uključila i Crna Gora.

- Za kretanje po Latinskoj Americi koristi lažna dokumenta ali ga i čuvaju tamošnji narko-bosovi - navodi izvor "Novosti".

- Prema informacijama kojima raspolažemo ima falsifikovana dokumenta Severne Makedonije, Hrvatske i Ukrajine. Bez obzira na veze sa kokainskim kartelima, njegovo hapšenje je pitanje dana.

Zvicer je prema operativnim saznanjima evropskih policija, jedan od glavnih snabdevača kokainom na Starom kontinentu. Krijumčarski lanac na čijem je čelu jedan je od najuhodanijih i sve doskora, zahvaljujući vezama u pojedinim policijama, najzaštićenijih.

Foto: MUP

Radoje Zvicer

Istraga koja je u Srbiji pokrenuta protiv kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića došla je do saznanja da su oni ne samo deo ovog švercerskog lanca, već da je njihov vođa upravo ovaj Kavčanin. Ne samo da su trgovali narkoticima već su po Zvicerovom nalogu ubijali i suparnike.

- Neka od najmonstruoznijih zverstava počinili su po direktnom nalogu Radoja Zvicera - ističe nas sagovornik.

- Da bi mu pokazali lojalnost, organizovali su i počinili brojne likvidacije u regionu, ali i širom Evrope. Posebno je monstruozan način na koji su uklanjali dokaze u kući smrti u Ritopeku.

Policija je u štek-vikendici nadomak Beograda nedavno pronašla arsenal oružja, ali i industrijsku mašinu za mlevenje mesa i kostiju. Veštačenjem su u njoj identifikovani ljudski biološki tragovi. Pronađeni su i alat, kao i gumena odela i obuća, koje su pripadnici grupe koristili kako bi se otarasili tela svojih žrtava.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan63

pre 2 godine

Setimo se kako je MOSAD uhvatio Ajhmana u Južnoj Americi i prebacio ga u Izrael, gde je osuđen i pogubljen. Možda bi naši agenti mogli da postupe na isti način. U svakom slučaju, treba ga uhvatiti po svaku cenu. Ili, ako bude pružao oružani otpor, stvar završiti na terenu.

Neprijatelj moga neprijatelja

pre 2 godine

Treba pomoci skaljarcima da zviznu zvicera...

marko

pre 2 godine

Valjda treba pohapsiti i jedne i druge.Malo mi je glupo ovo potenciranje samo jednog klana

marko

pre 2 godine

Za ovu splacinu ljudozdersku i hanibalisticku je i dozivotna malo. Nadam se da ce ga nasa policija uhapsiti

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija