• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.05.2021

17:24

ODBEGLI ZLIKOVAC KIPTI OD BESA I PRETI IZ JUŽNE AMERIKE! Zvicer naredio osvetu: Dajem 10.000.000 evra da Srbija 'pliva u krvi'!

Vesti

ODBEGLI ZLIKOVAC KIPTI OD BESA I PRETI IZ JUŽNE AMERIKE! Zvicer naredio osvetu: Dajem 10.000.000 evra da Srbija 'pliva u krvi'!

Podeli vest

Vođa 'kavčana' krije se u Kolumbiji, Peruu, Brazilu i Urugvaju! On sa lažnim pasošima često prelazi granice, a naši bezbednjaci su ga locirali. Zvicer poručio da će pozlatiti onoga ko se osveti Vučiću, Vulinu i srpskoj policiji

Radoje Zvicer, odbegli šef zloglasnog crnogorskog 'kavačkog klana', preti da će se krvavo osvetiti državi Srbiji!
Kako saznajemo, srpske službe došle su do informacija da je Zvicer svojim ljudima poručio da će platiti čak deset miliona evra da Srbija 'pliva u krvi'!?! Vođa 'kavčana' od svojih preostalih ljudi u regionu traži da se osvete predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, ministru policije Aleksandru Vulinu, ali i svim policajcima koji su vodili istragu protiv njega i klana Veljka Belivuka koji je u Srbiji vršio zverske zločine!

 

Ozbiljna pretnja

U presretnutim porukama koje je poslao saradnicima Zvicer je poručio da će pozlatiti svakog ko likvidira Vučića, Vulina i sve policajce i bezbednjake koji su ga raskrinkali

 

 

 

 

Pomogli mu milovci

Kako otkriva naš izvor blizak bezbednosnim službama, Zvicer se nakon bekstva iz Crne Gore domogao Južne Amerike.
- On je, uz pomoć saradnika iz vrha vlasti u Crnoj Gori, uspeo da izbegne hapšenje i da preko Albanije i Turske pobegne preko okeana. Zvicer je, ipak, sve vreme pod nadzorom naših bezbednosnih službi, koje su uspele da 'isprate' svaki njegov korak. Najpre je pobegao u Albaniju, a zatim je privatnim avionom koristeći lažni pasoš otišao u Istanbul. Odatle je odleteo za Južnu Ameriku - objašnjava naš sagovornik.

Foto: MUP

Radoje Zvicer


Prema njegovim rečima, Zvicer se u Južnoj Americi kreće na relaciji Brazil - Kolumbija - Peru - Urugvaj.
- Srpske bezbednosne službe su uspele da ga lociraju i tražile su od tamošnjih policija da ga uhapse. Zvicer je zbog toga stalno u pokretu. Često prelazi granice, koristeći četiri lažna pasoša, među kojima su hrvatski, ukrajinski i makedonski. On je van sebe od besa što je njegov, nekada najmoćniji klan na Balkanu razbijen, i to zaslugom srpskih bezbednosnih službi. U presretnutim porukama koje je poslao saradnicima poručio je da će platiti deset miliona evra da 'Srbija pliva u krvi' i da će pozlatiti svakog ko likvidira Vučića, Vulina i sve policajce i bezbednjake koji su ga raskrinkali - objašnjava naš izvor.
- Naše službe su veoma ozbiljno shvatile ove pretnje, jer je Zvicer u bekstvu, ali je i dalje jedan od najmoćnijih mafijaša u ovom delu Evrope. U javnost su već procurile informacije da su 'kavčani' sa Belivukom na predsednika Vučića planirali dva atentata u poslednjih nekoliko meseci. Prvi je trebalo da se desi 27. januara, dok je predsednik Vučić držao govor na otvaranju spomenika Stefanu Nemanji, a drugi je planiran za 5. ili 6. februar. Samo dan pre toga, 4. februara, pohapšena je banda Veljka Belivuka! Ti mafijaši mislili su da će Vučićevim ubistvom izazvati haos u Srbiji i da će tako preuzeti vlast! Ali prevarili su se, srpska država je bila brža! - priča sagovornik Informera.


Da je Belivuk spremao atentat u Srbiji ukazuje i najmodernije naoružanje koje je zaplenjeno u njegovoj "štek" kući u Ritopeku, ali i na stadionu Partizana, gde su mafijaši takođe imali svoje prostorije. Među zaplenjenim oružjem bilo je nekoliko najsavremenijih snajperskih pušaka, ali i jedan protivavionski mitraljez "broving", sa pancirnom municijom kalibra 12,7 milimetara, koja može da izbuši i blindirano vozilo sa najvišim stepenom zaštite. U takvom automobilu se, inače, vozi i predsednik Vučić.

 

Advokat: Zvicer će nešto razjasniti

Poznati advokat Dejan Lazarević, koji zastupa Radoja Zvicera, rekao je za naš list da njegov branjenik nije u Južnoj Americi:

- Nije tačno to što pišu mediji da se Zvicer krije u Brazilu, Kolumbiji... On uopšte nije u Južnoj Americi i narednih dana ću sa saradnicima javno razjasniti neke stvari o tom slučaju.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milan

pre 2 godine

Evo Djilasu šanse da uzme 10 miliona od Zvicera. On je naučio da pravi haos u Srbiji.

Milan63

pre 2 godine

Ako je ovo tačno, naši agenti treba sa ovim balkanskim kasapinom da stvar završe na terenu. Ako to nije tačno, neka se ovaj baja, koji očigledno nema "cojones", pojavi sa svojim advokatima pred srpskim pravosuđem i dokaže da nije kriv. Šta drugo?

jaek

pre 2 godine

jeste kad bi se Srbija i predsednik Vucic plasili ovakvih pacova kao sto je ovaj. Dozivotna za zlotvore

deda Raša

pre 2 godine

Pa to je mala suma. Ne može se kupiti ni jedan nevidljivi. Ipak se obrati Klintonovoj, ona je u krizi, pa možda upotrebi NATO. Koji si ti bolesnik, upotrebi taj novac za lečenje ali mislim da ne postoji za tebe leka, ustvari postoji samo jedan, reče ga jedan u komentaru.

LAZAR

pre 2 godine

....cuj ima branioca takav krvolok???!!!!!Odmah itoga advokata koji je pristao mu ga brani odmah ga na 40 god robije....pa ovakva djela se dize specijala vojske i salje u kaznenu ekspediciju ..to se nema sta braniti ...srbijo brbijo ...jadna ti majka zato i jeste ovako pogledaj kakve si pocela monstrume radzati ..koliko su stari ovi krvoloci ....nije dzabe Dusan Silni onako kaznjavao pa valjda je znao dobro svoj narod...

yakuza82

pre 2 godine

E Zviceru kada bi se predsednik Vucic i Ministar Vulin plasili tebe i tvojih para. Pre ce biti da ces uskoro u zatvor sa svojim drugarima!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija