• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Š.

22.05.2021

21:38

PEDOFIL MI NAPAO DETE, A JOŠ JE NA SLOBODI?! Ispovest majke devetogodišnje devojčice iz Beograda!

Vesti

PEDOFIL MI NAPAO DETE, A JOŠ JE NA SLOBODI?! Ispovest majke devetogodišnje devojčice iz Beograda!

Podeli vest

Čuvar zgrade u komšiluku kupio je mojoj ćerki sladoled i nagovorio je da mu da broj telefona. Iste večeri je počeo da je uznemirava, ćerka mi je prestravljena. Policija ga je uhapsila, ali je odmah pušten, jada se Ivana G.

Pedofil, koji radi kao čuvar zgrade u našem komšiluku, proganjao mi je devetogodišnju ćerku. Naterao ju je da mu da broj telefona, a onda je počeo da joj šalje poljupce i nagovarao ju je da se nađu. Policija ga je uhapsila, ali odmah zatim je pušten. Ćerka mi je prestravljena, užasno se plašim za nju, žali se Ivana G. iz Beograda.

Znala ga u prolazu

Ona kaže da je sve počelo u subotu oko 16 sati, kada je M. R. (61), koji radi kao čuvar u zgradi pored njihove u Ulici Živka Davidovića, prišao njenoj ćerki. Devojčica je bila na rolerima i javila se čuvaru jer ga je ranije viđala u prolazu.

Šok

Obavestila sam učiteljicu da ćerka neko vreme neće ići u školu. Od plakanja su joj popucali kapilari po licu
Ivana G.

- On je počeo da joj priča kako će nova zgrada, koju čuva, biti lepa, da će imati lift i da će joj on dozvoliti da se vozi u njemu. Ćerka ga je, iz poštovanja, slušala, iako je ta priča nije zanimala - priča zabrinuta majka.

Prema njenim rečima, M. R. je zatim rekao njenoj ćerki da će skoknuti do prodavnice da joj kupi sladoled i da ga obavezno sačeka.

- Ćerka mu je odgovorila da ne želi sladoled, ali on je insistirao. Pošto muž i ja tada nismo bili kod kuće, ćerka me je pozvala telefonom i rekla mi da je "čika čuvar otišao da joj kupi sladoled". Tada nisam ni slutila da taj čuvar ima neke zle namere, ali sam rekla ćerki da odbije i da se zahvali - kaže Ivana.

Čuvar se, međutim, ubrzo vratio sa sladoledom i dao ga devojčici.

- Ćerka je uzela sladoled jer je čuvar insistirao, ali joj je od straha ispao. Pokušala je da se udalji od njega, ali je na rolerima posrnula i čuvar ju je tad uhvatio za ruku. Tražio joj je broj telefona, moja ćerka se izgubila od straha, pa mu je dala... Rekla mu je da mora da ide kući da gleda seriju, i on ju je konačno pustio - kazala je Ivana.

Iste večeri, oko 22 sata, M. R. je poslao poruku devojčici i pitao je da li spava.

- Ćerka je tada bila u stanu sa starijim bratom jer smo muž i ja i dalje bili odsutni. Uplašila se i odgovorila samo sa: "Ne." Onda ju je M. R. upitao da li je sama. Ćerka se požalila bratu i rekla mu da je napravila problem i da ne zna šta da radi. Sin joj je uzeo telefon i odgovorio čuvaru: "Ne, sa bratom sam", misleći da će je ovaj ostaviti na miru - priča Ivana.

Međutim M. R. nije odustajao, pa je opet poslao poruku: "Hoćeš li da me pozoveš kad budeš bila sama, malo da se gledamo."

- Sin je, i sam u šoku, odgovorio sa: "Hoću", a čuvar je napisao: "Ljubim te. Je l' bila serija?" Tada me je sin pozvao i rekao mi šta se dešava. Odmah sam sa mužem krenula kući, iste noći smo otišli u policijsku stanicu i podneli prijavu protiv pedofila... Moje dete je sada dobro, ali je preživelo traumu. Obavestila sam učiteljicu da neko vreme neće ići u školu. Od plakanja su joj popucali kapilari po licu - napominje šokirana žena.

Žalio se da je bolestan

Ivana dodaje da su joj u policiji kratko rekli da se iz poruka vidi da ima elemenata krivičnog dela i da rade na tom slučaju. U međuvremenu, u policijsku stanicu je doveden i M. R., koji je dao izjavu, nakon čega je pušten na slobodu.

Prema nezvaničnim saznanjima, M. R. je na saslušanju rekao da se kaje što je uznemiravao devojčicu, ali da nije imao nečasne namere?!? Pravdao se da je bio "dezorijentisan, da je ozbiljno bolestan i da zbog toga pije mnogo lekova".

- Slučaj je u predistražnom postupku. To znači da je u toku prikupljanje informacija o celom slučaju, nakon čega bi o svemu trebalo da bude obavešteno i tužilaštvo - kaže naš izvor iz istrage.

Ima dosije u policiji, menjao ime


Kako saznajemo u policiji, M. R. je pre nekoliko godina promenio ime, ali nije poznato zašto je to uradio. On je, inače, odranije poznat policiji i osuđivan je.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnjom olimpijadom najmlađi obeležili praznik u Lešku
Društvo

Vaskršnjom olimpijadom najmlađi obeležili praznik u Lešku

Crkvena opština Vračevska u Lešku je nakon Vaskršnje Liturgije u crkvi Uspenja presvete Bogorodice, organizovala Vaskršnju Olimpijadu gde su se deca takmičila u više kategorija najjače i najlepše jaje, najlepši crtež, a takmičili su se i u trčanju u kome su učestvovali osnovci, ali i bebe, puzeći do cilja.

05.05.2024

17:27

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija