• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.05.2021

13:39

DUGAČKA JE LISTA ŽRTAVA LAŽNOG DOKTORA SAVE! Ovi mladići i devojke "jedva" su preživeli torturu, posle operacija BUDILI SU SE U KOŠMARU!

Vesti

DUGAČKA JE LISTA ŽRTAVA LAŽNOG DOKTORA SAVE! Ovi mladići i devojke "jedva" su preživeli torturu, posle operacija BUDILI SU SE U KOŠMARU!

Podeli vest

Hapšenjem lažnog doktora Save Kneževića i njegove desne ruke majke Danijele cvećarke po zanimanju, odahnuli su svi oni koje je ovaj par nadrilekara unesrećio, biranim rečima "unakazio" i zdravstveno ugrozio toliko da im je život o koncu visio

A svi oni su verujući lažnom doktoru dolazili u njegovu improvizovanu ordinaciju radi, kako su oni mislili, običnih operacionih zahvata, posle kojih su u većini slučajeva imali košmarna buđenja..ožiljke koji nisu prolazili, upale koje su pretile da prerastu u sepsu i odnesu im život.

Jedan od onih, koji su ništa ne sluteći otišli pod nož prevaranta Save bio je i Beograđanin Nikola N.(29), koji je legao na operacioni sto lažnog doktora u uverenju da će uraditi "zatezanje kože". Ali lažni doktor je radio po svome, pa je nesrećnom mladiću umesto zatezanja kože uradio liposukciju i to toliko nestručno, da se uskoro rana inficirala, a infekcija je zapretila da preraste u sepsu.

Ne sluteći da je životno ugrožen, mladić se obratio za pomoć drugom zdravstvenom radniku koji je na svu sreću odmah uočio da je "Đavo odneo šalu" i pod hitno uputio mladića u Urgentni centar. Tamo su mu lekari spasli život bukvalno u poslednjem trenutku.

Foto: Informer

 

- U stomaku su mi otkrili ogromne količine gnoja nastale posle "operacije" kod lažnog doktora Save. To je zapaljenje koje se javlja ukoliko se rana posle operacije ne drenira kako treba! Doktori su mi bukvalno rekli da sam došao u poslednji čas - ispričao je za Informer nesrećni mladić.

Ivana iz Austrije dobila drugačiji nos i ožiljke po licu

Na žalost njegov slučaj nije bio usamljen, već je lista nastradalih od "noža" lažnog doktora od otkrića afere svakim danom bila sve duža. Tako se Informeru javila i Ivana L.(29) iz Austrije, koja je posle tretmana kod nadrilekara Save dobila drugačiji nos i ožiljke po licu.

- Upropastio me je! Nos mi je kriv, suzio mi je nosni kanal, a nozdrve mi više nisu jednake, pa ko god me pogleda, može da vidi da je jedna viša od druge. Iako ožiljci nisu dobro zarasli, uveravao me je da će sve biti u redu i da će sve to izgledati odlično za godinu dana!?

Na moje pitanje zašto mi je unakazio nozdrve, bahato mi je odgovorio: "To je najmanji problem, pet minuta posla da ti to sredim." Čak me je zvao da dođem na kontrolu u jedan kozmetički salon u Zagrebu, gde je jednom mesečno radio estetske tretmane. Ali je potom prestao da se javlja na telefon...

 

Nije mi bilo svejedno, osećala sam da nešto nije kako treba. Zato sam na svoju ruku otišla kod kožnog lekara, koji je bio šokiran i savetovao me je da odmah idem na operaciju kako mi ožiljci ne bi ostali za ceo život! Zamislite koliko su ožiljci bili duboki kada je morao hijaluronom da ih popunjava! Silne pare sam dala austrijskim doktorima da isprave Savine greške, rekla je u ispovesti za Informer nesrećna devojka zahvalna što je posle svega sačuvala goli život.

Unakazio pevačicu, ona podnela krivičnu prijavu

Zadnja koja se javila Informeru, ali ne i poslednja na Savinoj horor listi unesrećenih muškaraca i žena bila je pevačica Marina Ogrizović. "Unakažena" posle tretmana kod lažnog doktora, ona je odlučila da podnese krivičnu prijavu protiv njega.

Foto: InformerDN

 

Po sopstvenom priznanju Marina je kod lažnog hirurga krenula radi podizanje usne, ali se operacija zakomplikovala, pa je zbog toga za pet meseci pila šest različitih antibiotika i ponovo išla na otvaranje i čišćenje rane.

Poseduje gomilu lažnih dokumenata

Prema saznanjima Informera, Sava ima izrađena lažna inostrana dokumenta, pa su granične policije Hrvatske, Austrije, Slovenije, Švajcarske i Nemačke alarmirane kako ne bi pobegao iz Srbije.

Kako nam je potvrđeno iz slovenačke policije, Sava ima falsifikovanu slovenačku ličnu kartu sa lažnim datumom rođenja i lažnom adresom prebivališta, kao i krivotvoren švajcarski pasoš.

- Nakon par dana od operacije rana mi je pukla, a iz nje je počeo da izlazi gnoj što znači da se inficirala. Javila sam mu se ponovo i on mi je prepisao antibiotike. Za pet meseci sam pila šest različitih antibiotika koje mi je on prepisao. Nijedan mi nije pomogao - ispričala je za Informer Marina.

On je pristao da mi ponovo otvori ranu, a ona se opet inficirala. Kada sam ga ponovo pozvala, rekao je da je sve urađeno kako treba i da nema razloga da se to desi. Samo me je jednom posle mesec dana pitao kako mi je.

Rana je sada sanirana, a ostao je ožiljak, deluje kao da ništa nije ni radio, sve je isto, samo mi je rasekao usnu da bi uzeo novac. Posle svega rešila sam da ga tužim - priznala je Marina jedna od mnoštva žrtava lažnog doktora Save Kneževića.

Foto: Informer DN

 
Oglasili prodaju kuće pokušali da pobegnu 

Maser iz Batajnice sa majkom Danijelom (49) cvećarkom, svestan da je osakatio na desetine muškaraca i žena lažno se predstavljajući kao plastični hirurg, pokušao je da pobegne iz zemlje.

Kada je definitivno otkrivena prevara, cela porodica se iselila iz Batajnice i oglasila kuću na prodaju. Pokušali su da se sakriju, pa čak i da pobegnu iz zemlje, ali policija je bila brža, preko ruku lažnog doktora-masera i njegove majke cvećarke uskoro su škljocnule lisice.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
bg

pre 2 godine

"pevačica Marina Ogrizović" ????? koja je ona pevacica ?????

deda Raša

pre 2 godine

Ovog treba kazniti doživotnom ali Dok ima ovaca, biće i vune. Tražili ste, gledajte.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17