• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.K.

05.06.2021

08:22

ODVEO POLICIJU DO KRVAVE SEKIRE, ALI JE NEGIRAO DA JE UBIO MAJKU Osumnjičenom mladiću iz Bačke Palanke određen pritvor

Vesti

ODVEO POLICIJU DO KRVAVE SEKIRE, ALI JE NEGIRAO DA JE UBIO MAJKU Osumnjičenom mladiću iz Bačke Palanke određen pritvor

Podeli vest

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu odredio je sinoć pritvor u trajanju do 30 dana Srđanu P. (28) iz Bačke Palanke, koji je osumnjičen za teško ubistvo majke Slavujke (54), koja je juče pronađena mrtva u porodičnoj kući u ulici Šumskoj u Bačkoj Palanci.

Osumnjičenom je pritvor određen na zahtev tužilaštva zbog mogućeg uticaja na svedoke i uznemirenja javnosti.

Kako saznajemo, mrtvu ženu je u krevetu pronašla policija, nakon što im je njena kćer Slađana, koja živi u Novom Sadu, prijavila da joj je nešto sumnjivo, jer joj se se majka nije javljala  na telefonske pozive.

- Policija je sa nekoliko komšija, kao svedocima, provalila u kuću i u sobi su zatekli mrtvu Slavujku, sa krvavom glavom i vidljivim povredama od metalnog predmeta. Ispostavilo se kasnije da je Slavujka ubijena sekirom, koja je sa tragovima krvi na sečivu pronađena u obližnjoj šupi  – kaže za Informer izvor upoznat sa ovim događajem.

Kako kaže naš sagovornik, sasvim je zanimljivo da je sin Srđan gotovo u isto vreme kada je pronađeno telo njegove majke, stigao u kuću biciklom, a pre toga je navodno bio sa prijateljima u centru Bačke Palanke. On je odveo policiju do šupe gde je pronađena sekira, ali je, kako saznajemo, pred istražnim organima je negirao da je ubio majku.

 Prema navodima komšija, nije bio sklon alkoholu, niti se drogirao, pa je za sve njih bio ogroman šok kad su čuli da je osumnjičen za ubistvo Slavujke. Oni tvrde i da se sin i majka nikada nisu svađali i da su bili u odličnim odnosima.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija