• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

05.06.2021

11:24

ODAKLE NJEMU 350.000 EVRA?! Direktor policije: Dve godine smo prikupljali dokaze protiv Jovičića

Vesti

ODAKLE NJEMU 350.000 EVRA?! Direktor policije: Dve godine smo prikupljali dokaze protiv Jovičića

Podeli vest

Direktor srpske policije Vladimir Rebić potvrdio je danas da je određen pritvor od 30 dana predsedniku opštine Palilula Aleksandru Jovičiću, koji se sumnjiči za omogućavanje nelegalne gradnje u toj beogradskoj opštini.

"Nije radila samo policija svoj posao, već i tužilaštvo. To je dugo spremana akcija, dve godine su prikupljani dokazi. Jovičić je u pritvoru, kao i još jedno lice, a ostalih šest osumnjicenih je pušteno da se brani sa slobode. Oni se sumnjiče da su uticali na inspektore, kako bi im oni omogućili da nastave s nelegalnom gradnjom, umesto da se obustavi", rekao je Rebić na TV Prva.

Dodao da je u pitanju bio vrlo vredan posao.

"Blizu 29 miliona dinara je bio vredan posao na ime tih ''usluga'', da se nezakonito gradi. U stanu i službenim prostorijama Jovičića pronađeno je oko 350.000 evra, ali na istrazi je da utvrdi dalje odakle su te pare. Treba utvrditi poreklo tih 350.000 evra. To će svakako biti oduzeto, jer imovina koja je stečena nelegalno, mora se oduzeti. Ovo je odličan primer da ne možete biti zaštićeni, bez obzira na kojoj se poziciji nalazite", istakao je Rebić.

On je poručio da ovo nije kraj policijskih akcija, ali nije želeo da otkriva detalje o eventualnim sličnim istragama.

"Jasno je da ne mogu da otkrivam detalje, ali je ovo poruka svima da ne pokusavaju na ovaj način da steknu imovinu", naglasio je Rebić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lik

pre 2 godine

A nije ni njemu dosta ostalo.. bice i to glavna vest na TV

Pera

pre 2 godine

Retki su ljudi koji su nepodmitljivi, takvi se moraju tražiti Aladinovom čudesnom lampom. Sistem se mora uspostaviti koji neće dozvoliti podmićivanje. Znam da je to lakše reći nego uraditi, ali stvari verovatno počinju od detinjstva. Deca skoro čak i bebe moraju bezrezervno voleti svoju domovinu i isto tako da im udje u krvotok da BITI POŠTEN JE NAJBOLJI BIZNIS NA SVETU.

Ivan

pre 2 godine

Onda možete uhapsiti sve iz SNS-a,pa i samog predsednika stranme

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Hoće li Nađ biti trener Partizana i naredne sezone? (ANKETA)
Partizan

Hoće li Nađ biti trener Partizana i naredne sezone? (ANKETA)

Trener fudbalera Partizana Albert Nađ imenovan je pre dva dana za šefa stručnog štaba crno-belih i tom prilikom potpisao je ugovor na godinu i po dana. Međutim, to suštinski ne mora ništa da znači i od više faktora zavisi koliko će se Nađ zaista zadržati na poslu o kojem je sanjao.

01.05.2024

14:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15