• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RINA

05.06.2021

14:47

Mladi violinista (15) iz Srbije teško povređen u udesu, LEKARI MU SE BORE ZA ŽIVOT!

rina

Vesti

Mladi violinista (15) iz Srbije teško povređen u udesu, LEKARI MU SE BORE ZA ŽIVOT!

Podeli vest

Mladi violinista Jovan Vasić Piromanac (15) na životnoj je klackalici nakon jutrošnje saobraćajne nezgode u kojoj je zadobio teške telesne povrede.

Kako saznajemo, Vasić je sa svojim ocem jutros krenuo na jedan muzički nastup u Hrvatsku, kada je na putu došlo do udesa. Mladi violinista je od siline udarca proleteo kroz prozor automobila i prema rečima očevidaca leteo 20 metara kroz vazduh.

U nezgodi je takođe povređen i njegov otac i kako nezvanično saznajemo zadobio je ozbiljne povrede kičme. U kliničkom centru Srbije lekari preduzimaju sve kako bi spasili ovaj mladi život i nadaju se da će Joca s obzirom na svoje godine prevazići najtežu životnu krizu iako je životno ugrožen.

Jovan Joca Vasić jedan je od najboljih mladih violinista, pobednik u kategoriji juniora na prvom Saboru violonista Srbije u Pranjanima (2019.) Mladi Vasić je veliki talenat i izuzetan mladić kome  muzički znalci predviđaju sjajnu muzičku karijeru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija