• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: EKIPA INFORMERA

07.06.2021

14:27

KOZMETIČARKA ELA TOLIĆ (31) RAZOTKRILA LAŽNU LEKARKU OLGICU MARKANOVIĆ! "Doktorka iz pakla" uzimala 650 evra za sat i po obuke!?!

Informer

Vesti

KOZMETIČARKA ELA TOLIĆ (31) RAZOTKRILA LAŽNU LEKARKU OLGICU MARKANOVIĆ! "Doktorka iz pakla" uzimala 650 evra za sat i po obuke!?!

Podeli vest

* Kupi igle i piletinu, bodi i vežbaj, a ako se plašiš da te ne provale, kupi diplomu, poručila je Olgica Eli Tolić

Olgici Markanović platila sam 650 evra za sat i po obuke i sertifikat, a umesto obećanog znanja dobila sam instrukcije da kupim igle i vežbam na piletu!?! Besramno me je ubeđivala da iako nisam medicinski radnik smem da ubrizgavam ženama hijaluron u usta, a gratis sam dobila "savet" da ako se plašim reakcije nezadovoljnih klijenata kupim sebi diplomu, kaže za Informer Ela Tolić (31), polaznica kursa kod "doktorke iz pakla".

Ova devojka, koja ima kozmetički salon, samo je želela da svojim mušterijama obezbedi najbolje usluge. Verujući mnogobrojnim reklamama na Instagramu, svoj novac dala je u ruke "doktorki iz pakla", koja je, kako će se kasnije saznati, unakazila više od 200 devojaka iz Srbije i regiona.

Nikakva obuka

- Olgičin salon bio je na dobrom glasu, pa se nisam dvoumila ni sekund da baš kod nje odem na obuku. Želela sam da naučim kako devojkama da ispunim želju da imaju "ruske usne", pa sam pozvala salon i zakazala termin. S obzirom na to da sam u međuvremenu načula priče da ovaj tretman mogu da rade samo doktori, jer se kroz iglu u usta ubacuje hijaluron, zabrinula sam se i odmah pitala Olgicu da li je to istina. Njen odgovor me umirio. "Naravno da možeš, ne brini" - priča Ela i dodaje:

Olgica pokušala sve da svali na Elu

Kako nam je ispričala Ela, Olgica je na društvenim mrežama pisala gnusne laži o njoj.

- Objavljivala je moje slike i pisala da sam htela da kupim diplomu medicinske škole i da se bavim stvarima koje ne smem da radim. Sve što je ona radila bez obraza i srama svaljivala je na mene - rekla je ona.

 

- U salonu me je dočekala Olgica i krenula da drži predavanje uz obećanje da će uskoro doći modeli na kojima ću vežbati. Međutim, moja obuka trajala je čitavih sat i po vremena, tokom kojih sam napravila samo jedan mali ubod igle, a zatim gledala kako Olgica ubrizgava hijaluron jedinom modelu koji se pojavio! Tada je krenula da objašnjava kako je u problemu, ali da dođem ponovo sutra, a ona će pronaći više modela. "Pričaćeš sa klijentima, obučiću te", obećala je, ali od toga nije bilo ništa. Opet mi je "prodala" istu priču. Zabrinuta, još jednom sam je pitala da li ja uopšte smem time da se bavim. "Bez problema, ako se baš plašiš, možeš da završiš medicinsku školu ili kupi diplomu"!?! Malo je reći da sam bila začuđena i šokirana.

Foto: Informer

Ela Tolić

Međutim, tu nije bio kraj.

Olgica napravila dramu u CZ: Izmislila da joj je loše

Olgica Markanović ne preza ni od čega i posle hapšenja. Kako saznajemo, pre nekoliko dana odglumila je zatvorskim čuvarima u pritvorskoj jedinici Centralnog zatvora da joj je loše. Stražari su pozvali Hitnu pomoć, koja je odmah poslala ekipu da pomogne Olgici. Međutim, kad su došli, videli su da ih je ona prevarila. Ona se požalila stražarima da ima obilno vaginalno krvarenje i da pozovu lekare. Kada ju je doktorka pregledala, ustanovila je da je Olgica sve izmislila.

- Tada mi je rekla da kupim igle i mlado pile i da vežbam narednih deset dana. Na piletini! Uzela sam sertifikat i platila 650 evra. Još mi je rekla da pripremim formular koji će popunjavati moji klijenti sa pitanjima da li su nekada imali neku intervenciju, da li su već ubrizgavali hijaluron i slično. Ono što me je posebno šokiralo jeste to što sam na dnu tog formulara morala da napišem da klijenti to rade na sopstvenu odgovornost, uz obrazloženje da ću se na taj način zaštititi od nezadovoljnih klijenata! - ogorčena je Ela.

Foto: Informer

Olgica Markanović

Upozorenje iz Švedske

Prema njenim rečima, probudila se sumnja da je prevarena.

- Nakon što sam dobila sertifikat iako obuku gotovo da nisam ni imala, nije mi bilo svejedno. Prosto, osećala sam da nešto nije u redu. Nije mi đavo dao mira, pa sam pozvala prijateljicu iz Švedske, koja u Stokholmu ima salon. Čim sam joj ispričala sve, viknula je: "Nikako, Ela! Ne uvodi to u svoje usluge jer ti ne smeš time da se baviš!" Odmah sam znala da sam prevarena. Posavetovala me je da sačuvam sve poruke koje smo razmenile pre nego što ih Olgica izbriše. I zaista, čim sam tražila svoje pare nazad, ona je sve poruke pobrisala. Ali, na sreću, bila sam pametna i sačuvala ih pre toga. Ko zna koliko je devojaka na isti način prevarila - pita se Ela i dodaje:

Foto: Informer

- Pošteno radim svoj posao. Te pare mi nisu pale sa neba, nego sam ih zaradila mukotrpnim radom. A ona mi ih je na prevaru otela, blokirala me i neće da mi se javi na telefon. Zbog svega što mi je uradila nisam se dvoumila nego sam je prijavila.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Velko

pre 3 godine

Dok ima ovaca bit ce i vune ! -narodna Odavno se pitam kude se dene srbska pamet-moral-ponos......... ? A vi

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija