• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/kurir

09.06.2021

14:53

OTKRIVEN RAZLOG BRUTALNOG NAPADA OCA NA SINA?! Možda je dečak i bio kriv, ali za onakav čin teškog nasilja NEMA OPRAVDANJA/VIDEO/

printscreen

Vesti

OTKRIVEN RAZLOG BRUTALNOG NAPADA OCA NA SINA?! Možda je dečak i bio kriv, ali za onakav čin teškog nasilja NEMA OPRAVDANJA/VIDEO/

Podeli vest

Šokantne scene nasilja u školskom dvorištu, gde je razbesneli otac iz samo njemu poznatog razloga krvnički nasrnuo na sina, bacio ga na beton i pred zgranutom decom šutirao nogama ne birajući mesta na telu, izazvao je nepodeljene rekacije javnosti

Nedugo posle incidenta nasilni otac je uhapšen i njemu je određeno zadržavanje do 48 sati uz predlog Tužilaštva za pritvor od 30 dana. Takođe otac siledžija je udaljen iz porodice i njemu je zabranjen prilazak napadnutom dečaku.

Ipak, jedno pitanje je ostalo da lebdi iznad čitavog incidenta: Zašto? Zbog čega je otac onako regavao i brutalno napao svoje dete. Ono što smo nezvanično saznali možda bi mogao da bude odgovor na postavljeno pitanje, ali nikako alibi za teško nasilje nad vlastitim detetom.

Laž je bila uzrok brutalnog napada? 

Prema tim saznanjima otac je brutalno pretukao svog sina na maturskom slavlju u školskom dvorištu jer ga je slagao! 

- Dečak se čuo sa ocem, rekao da ima časove. Slagao ga je da ima informatiku i prezentaciju. Ipak, kako je to malo mesto, neko je ocu javio da je njegov sin sa maturantima zbog čega se uputio u školsko dvorište u kom su osmaci slavili završetak osmogodišnjeg školovanja. Kada je u toj grupi video sina kako drži baklju, pao mu je mrak na oči i počeo je da ga bije i šutira - priča izvor koji je želeo da ostane anoniman. 

Otac uhapšen i saslušan traži se protvor do 30 dana

Nasilni otac je nedogo posle incidenta uhapše i saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.Tada je i dat predlog sudu da mu se odredi pritvor do 30 dana.

- Osumnjičeni je izneo svoju odbranu, nije se branio ćutanjem i zamenik tužioca za sprečavanje nasilja u porodici je dao predlog za određivanje pritvora kako ne bi uticao na svedoke. Osnovni sud bi o eventualnom pritvoru za oca trebalo da odluči u toku popodneva - rekla nam je Aleksandra Vujisić iz tužilaštva.

Nije bio pijan, komšije u čudu, nije bilo prijava za nasilje

U selu gde živi ovaj učenik sedmog razreda sa porodicom kažu da nema objašnjenja za takav njegov potez.

- On je čovek sportista, i sin mu je sportista i uopšte ne možemo ovde u selu da odgonetnemo zašto je to uradio. U medijima piše da je bio pijan što nije tačno. On uopšte ne pije alkohol. Možda je reagovao jer je njegov sin držao baklju, ali nije rešenje da se s detetom u takvim situacijama tako postupa. Stvarno smo svi ovde u čudu - rekao nam je jedan od komšija.

I u Centru za socijalni rad su nam potvrdili da nikada nisu imali prijavu za nasilje u porodici iz kuće osumnjičenog.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Realno

pre 2 godine

Moguce da je ocu dosta "navijaca" i ostale bande. Pogotovo sto se klinci brutalno loze na "vodje navijaca" i slicne skotove. Imao sam prilike to videti i cuti. Bukvalno su zaljubljeni u debele, celave skotove. Ako je i njegov sin izrazio divljenje prema "Hijenama", "Lesinarima" i ostalim, moguce je da je ocu pao mrak na oci kad je video svog malog glupana sa bakljom. Ako je to razlog, razumem ga, mada ne bih tako postupio. Kako god, krivo je mafijasko-udbasko drustvo. Ovo je, verovatno, samo ocajnicki potez bespomocnog roditelja...

Zoran

pre 2 godine

Ko je balavcu kupio baklju? I šta će on na tuđem maturskom slavlju, pa da mlati bakljom? Trebalo je siroto dete pustiti pa da nekog povredi, a onda bi se svi pitali gde mu je otac i što ne vaspitava derište? Šta bi se desilo je neko dete na maturskoj proslavi povređeno? Cela generacija klinaca je upuštena u vaspitanju, zar malo ljudi gine u saobraćaju dok maloletnici divljaju bez dozvola. Na prste se mogu izbrojati registrovani motori a još manje vožnja sa dozvolom. Ali to je samo saobraćajni prekršaj za koji se uglavnom ozbiljno ne odgovara, ali se najozbiljnije gine.

deda Raša

pre 2 godine

Ocu, koji je, bar po pričanju komšija, koji ga poštuju i cene nije ništa preostalo nego da se ODREKNE vlastitog deteta. Dete Zakon štiti, roditelj ga ne sme kažnjavati i šta mu onda preostaje? Država izmišlja kojekakve zakone, zakone koji ničemu ne služe i stvara razdor između dece i roditelja. Batina je iz raja izašla i nikome nije ništa falilo ako je dobio motkicom po guzi. Bez vaspitnih mera dete ode stranputicom i posle će ga na pravi put vraćati policika i popravni domovi. Bolje je sprečiti nego lečiti.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija