• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.V.

18.06.2021

17:19

UHAPŠENA TROJICA PLANJANA ZBOG VARANJA VOZAČA NA AUTO-PUTU! Velika akcija policije u Velikoj Plani!

Vesti

UHAPŠENA TROJICA PLANJANA ZBOG VARANJA VOZAČA NA AUTO-PUTU! Velika akcija policije u Velikoj Plani!

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu uhapsili su R. R. (50), A. Đ. (34) i S. Đ. (28) iz Velike Plane, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili dva krivična dela prevara

 Sumnja se da su oni na auto-putu Niš-Beograd, kod Velike Plane, doveli u zabludu dvoje vozača da su njihova vozila stranih registarskih oznaka u kvaru, a zatim im nudili automehaničarske usluge.

Oni se sumnjiče da su vozila odvozili u garažu, a vozačima skupo naplaćivali navodne popravke. Sumnja se da su tako prevarili jednog državljanina Srbije na radu u Nemačkoj, kome su naplatili 2.600 evra, kao i jednu državljanku Severne Makedonije, kojoj su naplatili 1.400 evra za navodnu popravku.

Osumnjičeni su, uz krivične prijave, privedeni osnovnom javnom tužiocu u Velikoj Plani, navedeno je u saopštenju Policijske uprave Smederevo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Politika

Društvo

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set