• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir.rs

21.06.2021

17:24

/UZNEMIRUJUĆI VIDEO/ BRUTALNI OBRAČUN NA ULICAMA LOZNICE! Sukob dve ekipe prerastao u OPŠTI RAT, ne biraju VREME I MESTO!

Printscreen Tvitter

Vesti

/UZNEMIRUJUĆI VIDEO/ BRUTALNI OBRAČUN NA ULICAMA LOZNICE! Sukob dve ekipe prerastao u OPŠTI RAT, ne biraju VREME I MESTO!

Podeli vest

Loznica je postala poprište brutalnih obračuna

Društvenim mrežama kruže snimci više tuča sa ulica tog grada.

Sudeći po komentarima, došlo je do sukoba dve grupe muškaraca.

Navodno, sve je počelo zbog toga što je jedan od takozvanih žestokih lozničkih momaka maltretirao A.N, koji je zatim okupio prijatelje, pa su zajedničkim snagama pretukli nasilnika.

Međutim, uskoro je usledila osveta. Taj žestoki momak sa svojom ekipom je pronašao i prebio svoje napadače.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Radić Gojko

pre 2 godine

Dobro da im je Vulin pronašao ono naoružanje ,pa sad šakama i nogama ,da se jure po centru grada dok policajci piju kafu .Obećao je da se neće ponoviti samo ono u beton hali .

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija