• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic / Informer

27.06.2021

11:47

UHAPŠEN SRBIN U ITALIJI! Švercovao drogu i bežao od zakona 16 godina, a ovako je izvedena akcija!

Vesti

UHAPŠEN SRBIN U ITALIJI! Švercovao drogu i bežao od zakona 16 godina, a ovako je izvedena akcija!

Podeli vest

Italijanska granična policija uhapsila je srpskog državljanina D. S. (41) kada se iskrcao sa broda koji je došao iz Barselone, a za kojim je Srbija raspisala poternicu zbog trgovine narkoticima, piše portal Terzobinario

Kako navode, sumnja se da je D.S. švercovao heroin.

- On se, kako se sumnja, krio u Španiji, a u bekstvu je bio od 2005. godine. Nakon što je policija proveravala putnike broda koji je trebalo da stigne, ispostavilo se da se ime ovog muškarca nalazi u bazi osoba za kojima je na snazi poternica. Obzirom na to koliko se dugo krio, hapšenje je izvedeno veoma oprezno - pišu mediji:

- Agenti su se ranije ukrcali na brod i infiltrirali te su deo puta proveli sa D.S.

Oni su to uradili kako ne bi doveli u riziki ostale putnike, jer nisu mogli da znaju kako će reagovati.

Prema navodima medija, D.S. je putovao sa još dvoje ljudi.

- Policajci su iskoristili pogodan trenutak, okružili ga i uhapsili. On se nalazi u pritvoru i u toku su procedure za izručenje Srbiji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

DOKTORU SEDAM GODINA ZATVORA!
Hronika

DOKTORU SEDAM GODINA ZATVORA!

Penzionisani doktor sudske medicine Šandor Takač (66) osuđen je u Višem sudu u Novom Sadu prvostepenom presudom na sedam godina zatvora zbog pokušaja obljube maloletne devojčice

26.06.2021

11:48

sledeća vest

Vesti

I pored poskupljenja boravišne takse i naplate prtljaga, Grčka ostaje omiljena destinacija: Ovog leta očekuje se više od milion srpskih turista!
Društvo

I pored poskupljenja boravišne takse i naplate prtljaga, Grčka ostaje omiljena destinacija: Ovog leta očekuje se više od milion srpskih turista!

Sezona odmora je počela, ali i dalje nema većih zadržavanja na granicama. Kakva je situacija u Grčkoj, koliko je tamo poskupela boravišna taksa i koja je novina u vezi težine prtljaga koji možemo da ponesemo autobusom na letovanje za Jutarnji program govorio je Aleksandar Seničić, direktor Nacionalne organizacije turističkih agencija.

02.07.2024

15:28

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Hitno! "Makron pokušava da izvrši udar!"
Planeta

Hitno! "Makron pokušava da izvrši udar!"

Lider francuske desnice Marin le Pen optužila je francuskog predsednika Emanuela Makrona da žuri da imenuje najviše zvaničnike, što ona vidi, kako je navela, kao preotimanje vlasti.

02.07.2024

15:01

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija