• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.K.

27.06.2021

15:05

MAHNITI NAPADAČ VREBA NIŠLIJE, NOŽEM RANIO TROJICU MOMAKA!

Informer/D.K.

Vesti

MAHNITI NAPADAČ VREBA NIŠLIJE, NOŽEM RANIO TROJICU MOMAKA!

Podeli vest

Niška policija intenzivno traga za muškarcem koji je povredio trojicu mladih Nišlija u seriji nasumičnih napada koji su se dogodili 23. i 24. juna

Prvi incident dogodio se u ulici Branka Krsmanovića kada je oštrim predmetom uboden tridesetogodišnji V.Đ.

Samo dan kasnije, u ulici Ljube Didića povređeni su devetnaestogodišnji S.M. i njegov drug A.K. (24).

Na svu sreću, niko od trojice žrtava pomahnitalog čoveka nije zadobio ozbiljnije povrede ali je informacija o bezrazložnim ubadanjima nedužnih prolaznika koja se već nekoliko dana deli na društvenim mrežama, uznemirila Nišlije. Mada se po socijalnim mrežama navodi da je desetak Nišlija postalo meta iracionalnih nasrtaja, Policijskoj upravi u Nišu prijavljena su samo tri ovakva slučaja. 

Niko od žrtava za sada još neidentifikovanog napadača, nije želeo da govori za medije o ovim događajima, ali su svoje strašno iskustvo podelili na društvenim mrežama. Jedan od ranjenih mladića detaljno je opisao napadača. 

- Da naglasim, imao je kratku kosu, sa strane ošišan na jedinicu a gore je malo duža kosa, široka ramena, ima malo mršavije ruke, noge su mu bile mršave, malo hoda čudno. Visina mu je između 175 i 180, godine negde između 1998. i 2002. Facu ne mogu ovako da mu opišem jer je u tom trenutku kada se moj drug izdrao na njega od bola, on se okrenuo i rekao : - Šta je bilo, šta je bilo? Kad se okrenuo, pošto je pričao, faca mu je bila malko izdužena, tako da facu ne mogu da opišem. Pazite se, proveravajte leđa i gledajte okolo, pošto zna da priđe baš blizu. Iako nema nikog iza vas, pogledajte ko hoda brzo ili ko trči, pošto sam ga pre uboda, primetio kako trči i da prelazi ulicu kako bi došao ka nama. Ali nismo niišta očekivali, mislili smo da je neki prolaznik. Pazite se, gledajte sve živo – naveo je jedan od trojice momaka koji su napad prijavili policiji. 

Foto: Informer/D.K.

Drugi Nišlija, koji smatra da je primetio osobu odgovornu za ove napade napisao je da ga je uočio na kraju Dušanove ulice kod Simpa. 

- Prišao je meni i mojoj devojci dok smo se vraćali iz grada. Držao je nož u ruci, belu majicu i kačket. Rekao je da nas neće dirati nego da beži od intrventne, a onda je neko vreme išao za nama. Policije nigde nije bilo. Bio je još jedan lik sa njim, stajao je malo dalje tako da nisam primetio šta nosi – napisao je ovaj mladić. 

U ulici Ljube Didića još su primetni tragovi krvi na mestu gde su povređeni S.M. i A.K. 

- Nismo ništa čuli, baš mi je čudno, bili smo tada kod kuće. Tek kada je došla policija da nas pita da li smo nešto videli, saznali smo da su mladići izbodeni u našoj ulici. Strašno se brinemo, od tog dana zaključavamo kapiju, a čim izađemo na ulicu, osvrćemo se za sobom – kaže jedna Nišlijka dok pokazuje kapljice krvi na mestu napada. 

Foto: Informer/D.K.

Kaže i da je čula da je napadač došao iz pravca Čaira, s obzirom na to da je ova ulica u neposrednoj blizini najvećeg gradskog parka. 

- Kako sam čula od policijskog inspektora koji je juče dolazio, taj čovek je trčao iz pravca parka Čair ka ovim momcima a zatim nasrno na njih – priča stanovnica ulice Ljube Didića. 

U niškoj Policijskoj upravi potvrđeno je da imaju prijavu događaja, da se intenzivno radi na rasvetljavanju svih okolnosti te da je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija