• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N.Š.

05.07.2021

14:05

PREBIO ŽENU, PA PRETIO DA ĆE JOJ UBITI BRATA I SILOVATI SESTRU! Nasilnik iz Surčina predao se policiji!

Vesti

PREBIO ŽENU, PA PRETIO DA ĆE JOJ UBITI BRATA I SILOVATI SESTRU! Nasilnik iz Surčina predao se policiji!

Podeli vest

Adrijan S. (26) predao se beogradskoj policiji nakon što je pretukao svoju nevenčanu suprugu Ademi Š. (17), a zatim pretio da će joj silovati sestru i ubiti brata

Stravično porodično nasilje dogodilo se u noći između subote i nedelje u kući u kojoj zajedno žive Adrijan i Ademi u beogradskom prigradskom naselju Surčin. Prema nezvaničnim saznanjima Informera nesrećna maloletna devojka pozvala je policiju i prijavila da ju je dečko pretukao nakon svađe.

- Odmah je poslata patrola policije koja je u kući zatekla Ademi Š. sa povredama na glavi. Nesrećna devojka bila je sva krvava i u bolovima. Policajcima je do detalja ispričala da su se ona i nevenčani suprug prvo posvađali, a da je on zatim izudarao pesnicama po glavi - kaže izvor Informera iz istrage.

Surčinska policija odmah je izdala potragu za Adrijanom S. i to zbog krivičnih dela nasilje u porodici i ugrožavanje sigurnosti za koje je zaprećena i zatvorska kazna. Međutim u toku potrage za bahatim nasilnikom Ademi Š. ponovo poziva policiju i prijavljuje da ju je nevenčani suprug zvao telefonom i zapretio da će joj siovati sestru, ubiti brata, a nju ponovo prebiti.

- Istog trenutka pojačana je potraga za osumnjičenim koji je ubrzo posle toga došao u prostorije policijske stanice u Surčinu i mirno se predao. Njemu je po nalogu tužilaštva oodređen pritvor do 30 dana zbog opasnosti od bekstva i sumnji da bi mogao da ponovi krivična dela koja mu se stavljaju na teret - dodaje naš sagovornik iz istrage. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić postaje počasni građanin Prijepolja
Politika

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić postaje počasni građanin Prijepolja

Odbornici Skupštine opštine Prijepolje doneli su odluku da za izuzetan doprinos razvoju i afirmaciji Opštine Prijepolje u oblasti ekonomskog razvoja, infrastrukturnih projekata, podrške lokalnoj zajednici i unapređenju političkog dijaloga da se predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću dodeli priznanje „Počasni građanin“ Opštine Prijepolje.

03.07.2024

22:24

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija