• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

20.07.2021

10:26

JEZIVI OSMEH PORED UNAKAŽENE ŽRTVE Veljin vojnik na saslušanju govorio je da nikog nije ubio, a njegova reakcija na ovu sliku bila je ŠOKANTNA

Printscreen Pink

Vesti

JEZIVI OSMEH PORED UNAKAŽENE ŽRTVE Veljin vojnik na saslušanju govorio je da nikog nije ubio, a njegova reakcija na ovu sliku bila je ŠOKANTNA

Podeli vest

Srđan Lalić (35), vojnik Veljka Belivuka i Marka Miljkovića koji pozira sa širokim osmehom pored izmasakriranog tela na fotografijama objavljenim u nedelju uveče, tokom saslušanja u tužilaštvu je najpre tvrdio da nema nikakve veze sa ubistvima, a kada je suočen sa užasnom fotografijom šokirao je sve prisutne tako što je iznenada počeo da povraća.

Sve se dogodilo pre nekoliko dana, na ponovnom saslušanju Belivuka, zvanog Velja Nevolja, i članova njegovog kriminalnog grupe zbog dokaza u vezi sa još dva ubistva. Laliću je pokazana fotografija kao dokaz o direktnoj umešanosti i saučesništvu u zverskim ubistvima i tada mu je pozlilo.

Lalić je bio vojnik Velje Nevolje koji nije imao kontakte sa velikim igračima i nije bio uključen u strateško vođenje kriminalnih poslova. S druge strane, bio je "pion" od poverenja, pa ne čudi što su ga Velja Nevolja i Marko Miljković, zvani Mesar, koristili i da namami žrtve u kuću strave u Ritopeku, ali i da direktno učestvuje u zverstvima, kao što slika pokazuje.

Kuća strave u Ritopeku

Fotografija na kojoj je Lalić sa širokim zadovoljnim osmehom, dok sa Belivukom pozira nad telom koje krvari, napravljena je u kući strave u Ritopeku. Među novim fotografijama koje poseduje Tužilaštvo su slike odsečenih glava i stopala, noževi zabodeni u leđa i krv na sve strane...

Na ovekovečenom trenutku zločina i Velja Nevolja se kezi, a Lalić ima doslovce osmeh od uha do uha. Slika je posebno jeziva ne samo zbog nasmejanih šefova zloglasne mafijaške grupe i njegovog vojnika nad iskasapljenom žrtvom, već i zbog činjenice da je žrtva krvava, izbodena i praktično "klana", ali još živa. Prema tvrdnji MUP, žrtva je kasnije ubijena.

Foto: Informer DN

Mašina za mlevenje mesa nađena u vikendici u Ritopeku

Većinu žrtava zverska grupa Belivuka i Miljkovića je namamila u kuću u Ritopeku. Obično bi metu zvao neko njoj poznat i zakazivao tajni sastanak na koji nisu smeli da se nose mobilni telefoni.

Pre nego što je jedna od žrtvi, Lazar Vukićević, 14. oktobra 2020. namamljen u kuću u Ritopeku, tamo je već došao okrivljeni Srđan Lalić, ali i Marko i Miloš Budimir, Vlada Draganić i Dejan Tešić, da se spreme za likvidaciju.

Uništavali tragove

Posle ubistva Vukićevića, kako veruje Tužilaštvo, Lalić i ekipa trebalo je da unište tragove zločina i prostoriju su oprali hemijskim sredstvima.

Isti scenario je pratio je ubistvo Gligorijevića. Pre nego što je dovezen u Ritopek u kući su već bili Belivuk, Draganić, Nikola Spasojević, Nebojša Janković, Srđan Lalić, Miloš Budimir i više nepoznatih osoba. Prema istim navodima, osumnjičeni su izvršenje krivičnog dela pokušali da prikriju tako što su odeću Gligorijevića isekli i stavili u kesu, a zatim upakovali u svoja vozila i odvezli u nepoznatom pravcu.

Prostoriju u kojoj je zločin izvršen posuli su različitim hemijskim sredstvima kako bi uništili tragove.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MARE

pre 2 godine

Srđan Lalić sestrić Momčila Babića našeg ambasadora u Bratislavi.

KO JE UHAPŠENI SARADNIK VELJE NEVOLJE?! Radovac Bojan H. robijao je zbog ubistva suparničkog navijača, ZVERSKI GA IZBO NOŽEM
Hronika

KO JE UHAPŠENI SARADNIK VELJE NEVOLJE?! Radovac Bojan H. robijao je zbog ubistva suparničkog navijača, ZVERSKI GA IZBO NOŽEM

U akciji inspekatota Službe za borbu protiv organizovanog kriminala danas je uhapšen još jedan od vođa navijača, blizak uhapšenim vođama Partizanove navijačke grupe "Principi". Ipak, u pitanju nije Grobar, već jedan od vođa navijača "Rada" Bojan H. On je već osuđivan i to za ubistvo navijača iz suparničke navijačke grupe 2005. godine

17.07.2021

19:25

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara
Društvo

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara

Nakon hapšenja lekara i kozmetičara "Beomedikusa" zbog sumnje da su nestručno izveli intervenciju na pacijentkinji, zbog kojeg je došlo do deformiteta njenog stopala, ministarka zdravlja Danica Grujičić poručuje da je neophodno da se sprovode nenajavljene kontrole, kako bi se sagledala prava slika o tome ko i kako radi i u privatnom i u državnom sektoru.

20.04.2024

10:12

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija