• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.07.2021

13:25

ŠIJAN JUNIOR PRED SUDIJOM OSTAO BEZ TEKSTA! On i njegovi kompanjoni branili se ćutanjem, u sačekuši žrtvu teško ranili!

printscreen

Vesti

ŠIJAN JUNIOR PRED SUDIJOM OSTAO BEZ TEKSTA! On i njegovi kompanjoni branili se ćutanjem, u sačekuši žrtvu teško ranili!

Podeli vest

Vukašin Šijan (22) i još dvojica osumnjičenih, danas su se na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu branili ćutanjem, povodom sumnji da su u ponedeljak ujutru učestvovali u pucnjavi u kojoj je u noge ranjen 34-godišnji muškarac.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudu da im odredi pritvor, rekla je za Tanjug portparolka tužilastva Ivana Rakočević.

Odluku o privoru doneće sudija za prethodni postupak Višeg sud au Beogradu.

Za krivično delo teška telesna povreda u saizvršilaštvu pored Vukašina Šijana osumnjičeni su i M. M (40) i M. K (20), a M.M. se tereti i za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Oni se sumnjiče da su u ponedeljak ujutru, 19. jula, u Surčinu došli ispred kuće 34-godišnjeg muškarca, kojem je, nakon verbalne rasprave, kako se sumnja, M. M. ispalio nekoliko hitaca u predelu nogu.

Vukašin Šijan je sin Zorana Šijana, nekadašnjeg vođe tzv. surčinskog klana koji je ubijen 27. novembra 1999. godine, rafalima iz "škorpiona" i "kalašnjikova" dok je u "mercedesu" čekao zeleno svetlo na uglu Nemanjine i Svetozara Markovića.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija