• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.07.2021

12:10

BUDVA BLOKIRANA ZBOG BEOGRAĐANINA! Policija na brdu našla njegov BMW, u toku potera, a svemu su prethodile ŠOK SCENE NA ŠETALIŠTU

Vesti

BUDVA BLOKIRANA ZBOG BEOGRAĐANINA! Policija na brdu našla njegov BMW, u toku potera, a svemu su prethodile ŠOK SCENE NA ŠETALIŠTU

Podeli vest

Budvanska policija raspisala je poternicu za Beograđaninom L. B (20) koji je jedam sat iza ponoći divljao gradskim ulicama te pokosio šest pešaka.

Policijske patrole su sinoć blokirale izlaze iz grada, nakon što je pronađen BMW na putu ka brdu Topliš, koga je Beograđanin ostavio bežeći od policijske potrage.

Kako je "Vijestima" rečeno, mladić je oko 1.15 časova na glavnom gradskom bulevaru izazvao saobraćajnu nezgodu gde je povredio sedam pešaka koji su se zadesili na trotoaru vraćajući se iz grada.

Povređeni su A.C. (19) iz Loznice, S.B. (18) iz Banje Koviljače, N.L. (18) iz Tršića, N.M. (19) iz Banje Koviljače, Lj.P. (70) iz Ohrida i N.C. (50) iz Ohrida.

Svi pešaci zadobili su lakše telesne povrede, ukazana im je hitna medicinska pomoć i transportovani u kotorsku bolnicu.

Nakon što ih je pokosio, Beograđanin nastavlja da vozi, te se nije zaustavio da vidi šta je sa povređenima.

Ubrzo na lice mesta dolazi policija, a patrole interventne jedinice CB Budva kreću u poteru.

Mladić je pokušao da preko Topliša pobegne iz Budve, ali nakon što je video da je grad blokiran pravi još jednu saobraćajnu nezgodu - oko 1.20 časova na Jadranskom putu udara u tojotu, a potom i još nekoliko parkiranih automobila.

Tada izlazi iz automobila i beži u naselje.

Policijska akcija je i dalje u toku i traga se za mladićem. Policija je uspela da identifikuje o kome se radi i obavešteni su svi granični prelazi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Muki

pre 2 godine

Kako se zna d aje beogradjanin, mozda je milova policija ukrala auto pokusala akt terorizma da bi se kod naroda stvorila slika o Beogradjanina i Srbima kao divljacima. Je l zaustavljen i indentifikovan u tim kolima?

boki

pre 2 godine

Gde god ode Srbin van zemlje bruka srpski narod svojom nekultytom zasto veci broj srba nemaju ugradeno vaspitanje kultyru ponasanja od osnovne skole pa dalje .U Srbiji sto si bahsti nekulturni postahes populsrni zsto drzava mora postriti zakone i sankcuje za nevaspitane

voja

pre 2 godine

Ma kakav beograđanin. 100% Crnogorac koji "nešto" radi po Srbiji.

Vesti

Vesić: Lokalni projekti važni kao putevi i pruge, razvijamo sve opštine u Srbiji
Društvo

Vesić: Lokalni projekti važni kao putevi i pruge, razvijamo sve opštine u Srbiji

Kroz projekat Lokalnog investicionog razvoja (LIID) svih 145 opština i gradova u Srbiji dobiće ukupno 265 miliona evra bespovtatne pomoći za projekte u tim lokalnim samoupravama, a ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić kaže da su lokalni projekti podjednako važni kao i auto-putevi i pruge, jer podižu kvalitet i komfor života ljudi u mestima u kojima žive.

04.07.2024

10:22

TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku!
Live TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku!

Poslanik u hrvatskom parlamentu Miro Bulj napao je juče predsednika Srbije Aleksandra Vučića nazivajući ga četnikom, a sve iz razloga što je podsetio na ustaške zločine počinjene nad Srbima. Dan ranije, Bulj je uputio u proceduru zaključak kojim bi se svi poslanici u crnogorskom parlamentu koji su glasali za Rezoluciju o genocidu u Jasenavcu proglasili za "persone non grata", odnosno da im se zabrani ulazak u Hrvatsku. Ove skandalozne izjave za Informer je komentarisao lider Srpske desnice Miša Vacić tokom gostovanja u "Info jutru".

04.07.2024

10:34

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija