• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.07.2021

11:05

UNIŠTENO 1,4 TONE MARIHUANE! Vulin: HAPSIĆEMO ZA JEDAN DŽOINT! Daću sve od sebe da svako ko prodaje narkotike završi iza rešetaka! Video

MUP Srbije

Vesti

UNIŠTENO 1,4 TONE MARIHUANE! Vulin: HAPSIĆEMO ZA JEDAN DŽOINT! Daću sve od sebe da svako ko prodaje narkotike završi iza rešetaka! Video

Podeli vest

U Termoelektrani „Nikola Tesla“ u Obrenovcu uništeno je više od 1, 4 tone marihuane, koju su zaplenili pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin istakao je da je država odlučna u svojoj borbi protiv narko-dilera koji truju našu decu i dodao da droga koju zaplene pripadnici policije završi ovde u termoelektrani, uništena. On je podvukao da lake i teške droge ne postoje i da će se hapsiti i oni koji prodaju jedan džoint i oni koji prodaju kilograme droge. 

"U Termoelektrani "Nikola Tesla" u Obrenovcu uništeno je 1,4 tone marihuane koju su pripadnici policije zaplenili. Ova droga koja je bila namenjena da truje našu decu, uništena je. Nema većeg otrova od droge. Svi koji truju našu decu zaslužuju da robijaju. Pošto nemaju savest da ih kazni, kazniće ih država. Hapsićemo za jedan džoint, kao što ćemo hapsiti i za kilogram droge, nema razlike i nema malih i velikih dilera. Svaki sitni diler, svaka samoproglašena pevačka zvezda, svako ko prodaje drogu biće predmet našeg rada i daćemo sve od sebe da ga uhapsimo i predamo pravosuđu. Zalažem se za promenu politike prema trgovcima narkotika i za što oštrije sankcije za svakog od njih, a posebno za one koji drogu prodaju maloletnicima ili mlađim punoletnicima, za mene je to pokušaj ubistva. 

Svako ko prodaje jedan džoint, prodavao bi i kilograme droge, samo da dobije priliku. Nema razlike između narkotika i nema lakih i teških droga i dok je Aleksandar Vučić predsednik Srbije, a ja ministar policije, marihuana neće biti legalizovana. Roditelji čuvajte decu, to država ne može za vas, a ja ću dati sve od sebe da svako ko prodaje narkotike završi iza rešetaka na što duži period", poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin. 

Postupak uništavanja 1.458,2 kilograma droge sprovela je Komisija za kontrolu postupka uništavanja oduzetih psihoaktivnih kontrolisanih supstanci Vlade Republike Srbije, čiji je predsednik načelnik Službe za borbu protiv droga, a članovi su predstavnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Ministarstva zdravlja, Ministarstva zaštite životne sredine, vladine Kancelarije za borbu protiv droga i Uprave carina. Takođe, prisustvovali su i predstavnici Višeg suda u Pirotu i Višeg javnog tužilaštva u Pirotu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kazna za trgovce drogom

pre 2 godine

Smrtna kazna za trgovce drogom propisana je u 32 države sveta.

miroljub

pre 2 godine

Ako ovako policija i tužilaštvo? nastave sa borbom protiv droge,Srbija je na pravom putu. to je ono pravo.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59