• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

25.07.2021

11:48

OTKRIVENO KO JE UBIJENI MUŠKARAC U ZAGRLJAJU MARKA MESARA! KRAJ MU JE BIO UŽASAN!

Printscreen

Vesti

OTKRIVENO KO JE UBIJENI MUŠKARAC U ZAGRLJAJU MARKA MESARA! KRAJ MU JE BIO UŽASAN!

Podeli vest

Sinoć je na RTV Pink tokom gostovanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića u emisiji "Intervju", prikazana fotografija Marka Miljkovića zvanog Mesar sa jednom žrtvom klana Miljković-Belivuk

U pitanju je Milan R., škaljarac koji je mamio žrtve, a radio je za Radoja Zvicera, Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Milan R. za koga se osnovano sumnja da je davao informacije pripadnicima "kavačkog klana" i pomagao da se namame žrtve, poznat je po nadimku Mile Kapetan.

Foto: Printscreen

Ovaj nadimak se čuje i u snimku u kome se priprema otmica i ubistvo Lazara Vukićevića.

Pretpostavlja se da je Milan R, inače Baranin posle toga ubrzo ubijen, ili u Crnoj Gori ili u nekoj od zemalja regiona. Za njegovu smrt, prema nezvaničnim saznanjima, dovodi se u vezu Zvicer i njegova ekipa.

Podsetimo, Lazar Vukićević je jedna od žrtava ovog ozloglašenog klana koja je najmonstruoznije mučena, unakažena i zverski ubijena. Vukićević je nestao u oktobru 2020. godine, a poslednji put je lociran na Banovom Brdu i od tada mu se gubi svaki trag.

Foto: tvin.rs/Nevena Terzić

Predsednik Srbije sinoć je rekao da je kraj ovog pripadnika škaljarskog klana bio "užasan".

- Evo sada prikažite fotografiju na koj se vidi Miljković sa licem iz Škaljarskog klana. Miljković se sa njim sprijateljio. Oteli su ga, i onda to lice kreće da navlači ostale iz svog klana da dolaze da maltretiraju Belivuka. On šalje poruke Šarcu i Vukićeviću a sve vreme ih šalje Miljković. Navukli su ih da dođu, a onda slede najjezivija mučenja i likvidacija. Belivuk i Miljković nisu prisustvoval tim likvidacijama. Oni su mu naređivali i tražili su za ovog momka najteže mučenje. Udarili su ga lopatom u glavu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
aca

pre 2 godine

Nas ne interesuju ti iz Crne Gore vec ko im je iz Srpskog MUP i politike pomagao!!!!

miro

pre 2 godine

Monstrumi nemaju NACIONALNOST, RELIGIJU ... Za njih morate uvesti najstrozu kaznu. Bog Vam je dao predsednika kakvog imaate i morate ga cuvati kao oci u glavi inace novi 5ti oktobaar i totalno ropstvo. Osnujte ponovo ONO i DSZ. Upregnite sav narod. Ukinite nevladine organizacije, partnerstvo za mir. Ukinite pravo strancima da osnivaju detektivske i druge sluzbe u vasoj drzavi. Opozicionari nisu opozicionari vec anarhisti i terororisti... Zelim BiH da ima predsednika kao R Srbija, koji ce organizovano razvijati ekonomiju novim fabrikama i promeniti zivot narodu ove republike. Hvala

Miro

pre 2 godine

Mobilisite staru policijsku gardu, kao sto je Spasic i dr. /prebrzo ste ih poslali u penziju/. Takodje vratite u sluzbu vojna lica, oficire koje su Vam , posle 5 tog oktobra stranci izbacili iz stroja. Vratite PATRIOTE U PARLAMENT /Gen. Lazarevic, kao i formalno Pavkovica i ako su ga zlocinci osudili u Hagu/. Takodje i druge politicare - patriote prije 5 tog oktobra. Hvala.

lasciate ogni speranza voi che

pre 2 godine

Jel' misliš na one političare „patriote" sa računima u kiparskoj banci?

Miro

pre 2 godine

Vasa opaska je dobra dopuna i na mestu je. Dok sam ziveo "tamo", uvek bih stao na Oberdanovom trgu, nekoliko minuta u cast "Mlade Italije" i "Mlade Bosne"...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59