• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir

25.07.2021

16:29

/VIDEO/ VLASTA SE TUKAO SAM PROTIV VELJINIH 10 VOJNIKA! Detalji sukoba Beluvka i Miloševića čiji je SNIMAK UBISTVA potresao Srbiju!

Vesti

/VIDEO/ VLASTA SE TUKAO SAM PROTIV VELJINIH 10 VOJNIKA! Detalji sukoba Beluvka i Miloševića čiji je SNIMAK UBISTVA potresao Srbiju!

Podeli vest

Dugogodišnji član obezbeđenja poznatih beogradskih klubova Milorad Tomić Toša otkrio je detalje sukoba između klana Veljka Belivuka i karatiste Vlastimira Miloševića čiji je snimak ubistva potresao Srbiju

- Sve je krenulo kad su ga pozvali na splav "Fristajler". Skočilo je na prevaru njih 10-20 i jednostavno su ga otkinuli od života. Jedva je preživeo. I od tog doba je razmišljao kako da im se osveti. Oni su to znali. Ubili su ga. Našli su im dokaze i neko ih je oslobodio. Ne bi postojala današnja hapšenja da su odležali za to ubistvo. Ne bi postojao Belivuk - rekao je nedavno Tomić za Balkan info.

Tomić naglašava da Milošević nije bio siledžija.

- Vlastu sam voleo. Radili smo zajedno u jednom klubu, posle je napredovao dosta u tom svetu i uzeo nekoliko klubova da drži. I svaki klub koji je Vlasta uzeo je funkcionisao bez ikakvih problema. Dogodi se problem i on to reši u sekundi. Ali nije bio siledžija. Nije bio neko ko maltretira ljude. Bio je enormno hrabar i enormno jak. I nije prezao ni od čega - rekao je Toša.

Vlastimir Milošević je ubijen 30. januara ujutru 2017. godine u ranim jutarnjim satima u Ulici 27. marta u centru Beograda.

Ubica ga je čekao ispred zgrade.

Kad se Milošević pojavio na vratima, ubica je ispalio u njega deset hitaca iz "škorpiona" sa prigušivačem, a sedam ga je pogodilo u telo i jedan ispod brade.

Uprkos tome, Vlasta je ranjen počeo da beži, ali je zbog povreda ubrzo pao na tramvajske šine. Ubica mu je potom prišao i ispalio još šest metaka u glavu.

Za surovu likvidaciju su bili osumnjičeni Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja i Marko Miljković koji je inače bio Miloševićev kum. Nakon istrage su oslobođeni jer su biološki tragovi pronađeni na mestu zločina navodno slučajno kontaminirani.

Predsednik Aleksandar Vučić pojasnio je juče da je karatista ubijen samo zato što je sprečavao Velju Nevolju da zaposedne splavove.

- Smetao im je da unose drogu na splavove. Neke od njih je pretukao jer je bio fizički jači. Inače je bio kum Marka Miljkovića koji se čak i hvalio da je kralj jer je ubio dva svoja kuma - rekao je Vučić.

Vučić je dodao da su Belivuk i Miljković uhapšeni na osnovu bioloških tragova i da ih je uhapsio inspektor Dejan Jović.

- Joviću koji se radio svoj posao tada počinje pakao samo zato što je hapsio Veljka Belivuka. Morao je da bude pometlan iz policije jer ih je uhapsio. Tužilac je pravilno radio svoj posao i tražio veštačenje Belivukovog telefona - rekao je Vučić i dodao da su Belivuka čuvali rukovodioci MUP-a koji su krili njegov telefon.

Vučić je naglasio da su pripadnici MUP povezani sa mafijom počeli da ga prisluškuju čim je postavio pitanje kako je moguće da su dokazi sa mesta zločina uništeni.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zaharova

pre 2 godine

A Djilas bio na vlasti tada pa ih oslobodi da mogu da ubijaju do 2021,ajde sta se pravite ludi.

Laza Lazarevic

pre 2 godine

Dobice narod jos po 20€ da se zamazu oci.

Ti si sisao veslo

pre 2 godine

U kad su bili Djilas i ds e sta je onda sve bilo seti se.A nije ih Vucic oslobodio, ljudmila? Nego paralelna struktura policije vidis da su neki uhaoseni.

laki

pre 2 godine

Hrabri neki. Zato i idu u rulji. Vas idol Velja je hrabar sa oruzjem, pod uslovom da je protivnik nenaoruza. Hrabar je bio samo u restoranu stafiona "Partizan" kad ja bio okruzen sa kukavicama kao sto je on.

n4wv

pre 2 godine

Ako Vi verujete u to sto pricate....onda nam se crno pise

Petar

pre 2 godine

Progledali posle 4 i po godine, ali iz koristi..Do sada su se pravili blesavi

Stojanko

pre 2 godine

Bravo Petre, htedoh isto da napisem. Setili se ubijenog posle 4,5 godina.

A svi

pre 2 godine

do jednoga, članovi bande bili članovi i napredni botovi sekte na vlasti, zaposleni fiktivno po JP, a kako čujem čak i neke njihove žrtve... kao i ovi sendvičari pretplaćeni na komentarisanje.

Pravda za Velju

pre 2 godine

Bio Vam je dobar, kada je obezbedjivao inauguraciju, pravio bakljade i tukao demonstrante i ove sto skandiraju "Veljin sefe - pederu" (nisu dzabe kolege konobari). To znaju i ptice na grani! Isto kao sto znaju i da je njegov" napad" na sefa, takodje narucen, od tog istog sefa - ono, malo rijalitija za ne bas mnogo bistre...

sledeća vest

Vesti

Kurtijev teror ne prestaje! Slađanu Trajkoviću produžen pritvor
Politika

Kurtijev teror ne prestaje! Slađanu Trajkoviću produžen pritvor

Osnovni sud u Prištini produžio je za još dva meseca meru sudskog pritvora Slađanu Trajkoviću iz Severne Mitrovice, koga Specijalmo tužilaštvo iz Prištine tereti da je navodno izvršio krivično delo "Ratni zločina protiv civilnog stanovništa", potvrdio je za Kosovo onlajn njegov advokat Dejan Vasić.

08.07.2024

11:31

Sigurnost cena poljoprivrednih proizvoda je od presudnog značaja za srpski agrar! Momirović: Poljoprivednicima moramo obezbediti predvidivost!
Politika

Sigurnost cena poljoprivrednih proizvoda je od presudnog značaja za srpski agrar! Momirović: Poljoprivednicima moramo obezbediti predvidivost!

Zajedničkim aktivnostima sa Produktnom berzom Novi Sad obezbedićemo predvidivost za naše poljoprivrednike. Poljoprivrednicima je dostupna mogućnost efikasnog osiguranja cena žitarica i uljarica korišćenjem fjučers tržišta, dok je proizvod još uvek na njivi u samoj fazi proizvodnje, istakao je ministar trgovine Tomislav Momirović nakon održanog sastanka.

08.07.2024

11:12

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Tužno! Zvezde i navijači se slažu - fudbal umire! Nikada nije bilo dosadnije i lošije, ovo je samo biznis...
EURO 2024

Tužno! Zvezde i navijači se slažu - fudbal umire! Nikada nije bilo dosadnije i lošije, ovo je samo biznis...

Navijačima i fudbalskim legendama se doslovno plače dok gledaju ovih dana fudbal na Evropskom prvenstvu i Kopa Amerika, jer su izdanja današnjih zvezda daleko od onih na koje su nas navikli igrači koji su okačili kopačke o klin ili su na pragu penzije. Sve je manje bravura, lucidnosti, poteza od kojih zastaje dah i ne čudi što su nekadašnji superstarovi najvažnije sporedne stvari na svetu očajni kada vide šta njihovi naslednici rade na travnatom tepihu.

08.07.2024

10:41

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija